Brak odpowiednien ikony w skrotach "url"
witam mam problema w ulubionych i w skrotach url w start/wszystkie programy zamiast ikony programu z jakim sa one skojazone mam ikony pliku o nieznanym programie otwierajacym je kombinowalem w nastepujacy sposob tzn sprawdzilem skojazenia z opera w samym programie tam oznaczylem skroty oraz kojazylem recznie i zmienialem ikony w opcjach folderow/typy plikow wszystko co mialo cos wspolnego z IE skojazylem do opery zmieniajac ikony ale nadal nie dalo to efektu skroty url i tym podobne w oknach lub w Windows Cmmander maja prawidlowa ikonke ale juz
ulubione w IE maja znowu ikonke pliku nieznanego mozna jeszcze gdzies poszperac aby to zmienic ??? denerwuje mnie takie cos :evil:
ulubione w IE maja znowu ikonke pliku nieznanego mozna jeszcze gdzies poszperac aby to zmienic ??? denerwuje mnie takie cos :evil:
Odpowiedzi: 1
mam ten sam problem. pliki *.htm i *.html maja domyslna ikonke windowsowa (czyli taka biala z okienkiem w srodku). Tez probowalem to zmienic ale w zaden sposob sie nie dalo. Nie dziala nawet ikona domyslnej przegladarki czyli IE. Przestawienie domyslnej przegl. na Opere tez nic nie daje. Mam niezainstalowana Opere a tylko przeniesiona z poprzedniego systemu wiec byc moze dopiero instalka cos da ale nie sadze. Co z tym zrobic? :shock:
Strona 1 / 1