Brak mozliwości zał Nortona(AV oraz IS)
Ostatnio wyłączył się samoczynnie Norton internet security oraz Norton Anty Wirus i nie ma moźliwosci załączenia go ponownie.System przeskanowałem w trybie awaryjnym NAV – czysty oraz skanerem on line MKS_vir – czysty. Co robić –proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 12
mariusz25l:Tylko źe u mnie nawet reinstalka programu nawet nic mi nie da bo program zaraz płacze źe mam sie zalogować do niego jako nadzorca.Moźe ktoś poda mi wartość klucza aby sie ikonka w trayu pokazała :?: :?: Pozdrawiam :!:
Globalny:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
pozycje z parametrem /startup
Urzytkownika:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun pozycje z /tray
Tylko źe u mnie nawet reinstalka programu nawet nic mi nie da bo program zaraz płacze źe mam sie zalogować do niego jako nadzorca.Moźe ktoś poda mi wartość klucza aby sie ikonka w trayu pokazała :?: :?: Pozdrawiam :!:
McScr@by:Uźywam produktów Symantec`a od 2002 roku i niezdarzyło mi się...
To ci fajnie, u mnie teź czasami się działo tak źe auto protect było wyłączone, klikałem włącz a program niereagował. U mnie pomagał format albo reinstalacja programu.
No........właśnie nie.... spróbuje ale nie sądze źeby to cos zmieniło :?
Próbowałeś zalogować się w trybie awaryjnym jako Admin ( domyślnie pierwszy nadzorca ) i usunąć po przez mechanizm Dodaj/usuń ?
Czytam wasze wypocinki i widzę źe macie błache problemy z NIS 2004 PL Ale za to ja mam duzy problem :!: :evil: Otórz niewiem dlaczego ale poprostu niemoge sie zalogować do konta nadzorcy w w/w programie z tego względu niemogę nawet odinstalować programu bo zaraz mi wyskakuje komunikat abym sie zalogował jako Nadzorca ikonki od Firewalla i antyvira tez niema w tray'u czy jest jakiś sposób aby sie tego programu ręcznie pozbyć :?: Nadmieniam źe odziwo mam wszystkie aktualizacje na bierząco :!: Ewentualnie moze poradzicie mi jak spowrotem przywrócić ikonki do paska tray :?: no i oczywiście funkcja auto protect jest nieaktywna :( Ale bardzo zaleźy mi na wyrzucenie tego ścierwa z kompa :twisted: ( jest taka opcja zaloguj ale ja niemam do niej dostępu :!: ) czyli jest szare pole
Uźywam produktów Symantec`a od 2002 roku i niezdarzyło mi się jeszcze aby skaner, zapora czy monitor wyłączył się po aktualizacji lub w trakcie normalnego uźytkowania.
Pomijam infekcje wyłączające.
Pomijam infekcje wyłączające.
czasami sie tak zdarza pomaga powtórna instalka,najczęsciej dzieje sie tak po aktualizacji bazy wirusów plotki podaja źe jest to bat nortona na piratów :wink:
Mogę zapewnić, źe problem na pewno bedzie się powtarzał. Doświadczyłem tego u siebie i kilku znajomych na NORTON AV 2004 PRO. Ponowna instalacja pomaga na krótko. Najlepsze wyjście to instalacja innego programu AV.
Brak moźliwości zał ręcznego ZABEZPIECZEŃ ORAZ ZAPORY OSOBISTEJ (nie zał się przy starcie )NIS oraz funkcji AUTO–PROTECT w NAV.
Po zdeinstaowaniu i ponownym zainstalowaniu problem znikł , ale z tego co wiem z innych forum to problem moźe wrócić.
Po zdeinstaowaniu i ponownym zainstalowaniu problem znikł , ale z tego co wiem z innych forum to problem moźe wrócić.
Obawiam się, źe poza ponownym postawieniem programu wiele nie bedzie – albo jednak jakiś wirus Ci go włączł, albo – co się czasem zdarząło – kóryś z update'ów Symanteca znowu sam szkód narobił.
Wyłączył się ale jak,
Zapora ogniowa nie działa, Autoprotect :?:
W awaryjnym działa wiec... więcej info.
Zapora ogniowa nie działa, Autoprotect :?:
W awaryjnym działa wiec... więcej info.
Strona 1 / 1