brak mozliwosci otwierania hiperłączy w dokumentach office

nie moge ich otworzyc dostaje info ze zostały naloźone ograniczenia na mój komputer i mam sie skontaktowac z soba :) :D super zrobiłem to ale nic nie pomoglo wiec moze znajdzie sie ktos tak mily i mi pomoze :?:

Odpowiedzi: 4

Troche partyzantki bedzie, bo nigdy nie bawilem sie z wpisami dotyczacymi Office'a a jedyne co udalo mi sie na szybko znalezc to artykul M$ o wylaczeniu ostrzezen przy klikaniu w hyperlinka – http://support.microsoft.com/?kbid=829072
Sprobuj tych zmian, ale nie sadze zeby pomoglo.

Znamy juz klucze w ktorych stosuje sie policy settings:
HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoftOffice11.0
HKEY_LOCAL_MACHINESoftwarePoliciesMicrosoftOffice11.0
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice11.0

tak wiec musisz w nich odnalezc wpisy/ciagi w ktorych znajdziesz slowo "disable" badz "enable" (podobne do wpisu w linkowanym artykule) oraz probowac zmieniac wartosci w "podejrzanych" wpisach. Jesli w znalezionym wpisie/ciagu bedzie slowo "disable", wartosc zmieniasz na 0 (zero) a jesli "enable", zmieniasz na 1.

Pomecz sie troche :wink: .
EL NINO
Dodano
18.07.2004 00:32:03
Zainstalowalem tego klijenta i nic nie pomoglo
szperacz74
Dodano
16.07.2004 11:00:07
klikniecie przynosi taki oto rezultat "Operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałoźonych na ten komputer. Skontaktuj sie z administratorem systemu."
Znalazlem odpowiedz na ten problem i stala sie ona nastepnym problemem :( :?:
Usługa Zarządzania prawami dostępu do informacji(IRM) w pakiecie Microsoft Office 2003 pomaga zabezpieczyc wazne dokumenty i wiadomości e–mail przed edycją, kopiowaniem i przesyłaniem ich dalej przez nieautoryzowane osoby.

Aby kozystac z tej funkcji, musisz najpierw zainstalowac oprogramowanie klijenta Zarządzanie prawami dostepu w systemie Windows(WRM).I tu dalej zeby pobrac najnowsze oprogramowanie a stare jak jest usunac(ja go u siebie nie znalazlem) i link przez ktory i tak nie moge sie połaczyc bo info. jak na poczatku(operacja zostala...)
szperacz74
Dodano
14.07.2004 12:30:04
No jestem. Tylko nie wiem jak Ci pomoc bo nie jestem administratorem Twojego kompa :wink: :lol: .

Widzisz, tak to juz jest. Albo jakis zlosliwy skrypt/wirus narobil Ci klopotu, albo "przypadkowo" jakis tweakerem sam sobie kuku zrobiles.
Co znaczy ze nie mozesz otworzyc hiperlaczy ? Nie mozesz ich edytowac czy tez klikniecie nie przynosi zadnego rezultatu ?
EL NINO
Dodano
13.07.2004 23:41:16
szperacz74
Dodano:
13.07.2004 20:01:15
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1