brak moźliwości oglądania obrazków na www :(
proszę o pomoc!! korzystając z programu webmajster stworzyłam stronke www na republice. Na początku nie było problemu, kaźdy mógł ją oglądać. Od kilku miesięcy nikt ze znajomych nie widzi obrazków (tylko krzyzyki czerwone), kiedy u mnie wszystko otwiera się bez zarzutu!!! Czy wiedzie, jaka moźe byc tego przyczyna????
Odpowiedzi: 11
Zobaczymy, co uda mi sie zrobic z tymi obrazkami! Dziękuję za pomoc i z uwagi na nią wybaczam zmianę płci.
Przepraszam ze zmienilem Twoja plec w poprzednim poscie.Justinex1:znalazłam
Na podstronach jest OK, ale na glownej tak jak zauwazyl sapero.
alda
kaźdy obraz na tej stronie odnosi się do pliku na Twoim dysku
moźeby tak wyedytować stronę w notatniku i pousuwać wszystkie
teź miałem webmajstera, ale tylko jeden dzień, dopuki mi ciśnienie nie urosło :wink:
Tobie obrazy się otwierały bo explorer ściągał je z program files, ale skoro zmieniłaś nazwę folderu docelowego to obrazy teź zniknęły bo ścieźki do nich są nieaktualne...
kaźdy obraz na tej stronie odnosi się do pliku na Twoim dysku
file:///C:/PROGRA~1/Onet/WEBMAJ~1/puli/images/pani.gif
moźeby tak wyedytować stronę w notatniku i pousuwać wszystkie
tak źeby pozostałofile:///C:/PROGRA~1/Onet/WEBMAJ~1/puli/
i spowrotem wysłać na ftp?images/pani.gif
teź miałem webmajstera, ale tylko jeden dzień, dopuki mi ciśnienie nie urosło :wink:
Tobie obrazy się otwierały bo explorer ściągał je z program files, ale skoro zmieniłaś nazwę folderu docelowego to obrazy teź zniknęły bo ścieźki do nich są nieaktualne...
w Operze teź się nie otwierają, wiec pewnie coś z plikami, spróbuj jeszcze raz je na serw wrzucić
w Operze teź się nie otwierają, wiec pewnie coś z plikami, spróbuj jeszcze raz je na serw wrzucić
dziękuje, znalazłam. Ale jedno mnie martwi. Czy to mozliwe, aby przegladarka wszystkich, ktorzy ogladali te strone byla zle skonfigurowana a moj IE nie?? Ja nic z nim nie robilam, nic nie przestawialam a zdjecia wszystkie otwieraja sie elegancko. To jest ta stronka: http://republika.pl/galja/
Jeśli macie chwilke czasu, to sprawdzcie prosze, czy u Was działa. Ja dopiero jutro w pracy bede sie z tym bawic, bo tak jak pisalam w domu jest wszystko OK!!!
Czekam na Wasze uwagi!!! :))))
Jeśli macie chwilke czasu, to sprawdzcie prosze, czy u Was działa. Ja dopiero jutro w pracy bede sie z tym bawic, bo tak jak pisalam w domu jest wszystko OK!!!
Czekam na Wasze uwagi!!! :))))
Mowa byla na stronie Jamy a link do artykulu podawany tutaj w ktoryms poscie :P .Justinex1:w którm miejscu byla mowa o tym wpisie w rejestrze??
Wez kolego kliknij "Szukaj" (toto u gory) i wpisz "czerwony krzyzyk" i zaznacz "Szukaj wszystkich słów".
wiem,ze złościcie się, jesli porusza sie temat juz omawiany, ale....
Mozesz mi powiedziec, w którm miejscu byla mowa o tym wpisie w rejestrze??
Mozesz mi powiedziec, w którm miejscu byla mowa o tym wpisie w rejestrze??
Jesli Ci znajomi maja IE, to rozwiazanie jest tutaj na forum – chodzi o usuniecie u nich pewnego wpisu w rejestrze.
no cóź... myślałam o tym, ale wygląda na to,źe ściezka dostępu jest ok. Zresztą ja nic od kilku miesięcy nie zmieniałam a strona otwierała się bez problemu!Teraz natomiast niestety nie, co mnie martwi. Ale mimo wszystko bardzo dziękuję!! :)
przyczyną moźe bycbrak tych obrazków na serwerze lub nieprawidłowe scieźki dostępu do nich
Strona 1 / 1