brak moźliwości oglądania obrazków na www :(

proszę o pomoc!! korzystając z programu webmajster stworzyłam stronke www na republice. Na początku nie było problemu, kaźdy mógł ją oglądać. Od kilku miesięcy nikt ze znajomych nie widzi obrazków (tylko krzyzyki czerwone), kiedy u mnie wszystko otwiera się bez zarzutu!!! Czy wiedzie, jaka moźe byc tego przyczyna????

Odpowiedzi: 11

Zobaczymy, co uda mi sie zrobic z tymi obrazkami! Dziękuję za pomoc i z uwagi na nią wybaczam zmianę płci.
Justinex1
Dodano
05.10.2004 10:16:40
Justinex1:
znalazłam
Przepraszam ze zmienilem Twoja plec w poprzednim poscie.

Na podstronach jest OK, ale na glownej tak jak zauwazyl sapero.
EL NINO
Dodano
05.10.2004 00:06:48
alda

kaźdy obraz na tej stronie odnosi się do pliku na Twoim dysku
file:///C:/PROGRA~1/Onet/WEBMAJ~1/puli/images/pani.gif

moźeby tak wyedytować stronę w notatniku i pousuwać wszystkie
file:///C:/PROGRA~1/Onet/WEBMAJ~1/puli/
tak źeby pozostało
images/pani.gif
i spowrotem wysłać na ftp?
teź miałem webmajstera, ale tylko jeden dzień, dopuki mi ciśnienie nie urosło :wink:

Tobie obrazy się otwierały bo explorer ściągał je z program files, ale skoro zmieniłaś nazwę folderu docelowego to obrazy teź zniknęły bo ścieźki do nich są nieaktualne...
sapero
Dodano
04.10.2004 23:54:42
w Operze teź się nie otwierają, wiec pewnie coś z plikami, spróbuj jeszcze raz je na serw wrzucić
emil
Dodano
04.10.2004 23:50:32
w Operze teź się nie otwierają, wiec pewnie coś z plikami, spróbuj jeszcze raz je na serw wrzucić
emil
Dodano
04.10.2004 23:50:32
dziękuje, znalazłam. Ale jedno mnie martwi. Czy to mozliwe, aby przegladarka wszystkich, ktorzy ogladali te strone byla zle skonfigurowana a moj IE nie?? Ja nic z nim nie robilam, nic nie przestawialam a zdjecia wszystkie otwieraja sie elegancko. To jest ta stronka: http://republika.pl/galja/
Jeśli macie chwilke czasu, to sprawdzcie prosze, czy u Was działa. Ja dopiero jutro w pracy bede sie z tym bawic, bo tak jak pisalam w domu jest wszystko OK!!!
Czekam na Wasze uwagi!!! :))))
Justinex1
Dodano
04.10.2004 22:07:12
Justinex1:
w którm miejscu byla mowa o tym wpisie w rejestrze??
Mowa byla na stronie Jamy a link do artykulu podawany tutaj w ktoryms poscie :P .

Wez kolego kliknij "Szukaj" (toto u gory) i wpisz "czerwony krzyzyk" i zaznacz "Szukaj wszystkich słów".
EL NINO
Dodano
04.10.2004 21:19:09
wiem,ze złościcie się, jesli porusza sie temat juz omawiany, ale....
Mozesz mi powiedziec, w którm miejscu byla mowa o tym wpisie w rejestrze??
Justinex1
Dodano
04.10.2004 21:11:27
Jesli Ci znajomi maja IE, to rozwiazanie jest tutaj na forum – chodzi o usuniecie u nich pewnego wpisu w rejestrze.
EL NINO
Dodano
04.10.2004 20:57:16
no cóź... myślałam o tym, ale wygląda na to,źe ściezka dostępu jest ok. Zresztą ja nic od kilku miesięcy nie zmieniałam a strona otwierała się bez problemu!Teraz natomiast niestety nie, co mnie martwi. Ale mimo wszystko bardzo dziękuję!! :)
Justinex1
Dodano
04.10.2004 18:52:50
przyczyną moźe bycbrak tych obrazków na serwerze lub nieprawidłowe scieźki dostępu do nich
emil
Dodano
04.10.2004 18:03:30
Justinex1
Dodano:
04.10.2004 16:00:51
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1