Brak miejsca w buforze

Właśnie taki komunikat dostaję w momencie, gdy aktywanie uźywam internetu i chcę uruchomić Mirc, Operę lub Azureusa (Program BitTorrent). Posiadam Windows XP Profesional, 192 RAMU, Athlon 1800 MHZ. Najlepiej by było, gdybyście polecili mi program do zwalniania bufora. Z góry dziękuję i proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 4

nom.. robaka watpie.. robilem skany wszystkim czym sie da... Tez podejrzewalem bota i nie wykluczam tego... Firewall wykryl cos... mialem IP tego czegos... znacie moze kogos kto moze zrobic temu gagatkowi zdalnie zadyme w kompie?:FFFFF sasasa
NyGaa
Dodano
12.02.2006 22:28:22
NyGaa:
ja mam to samo.. nie mam pojecia jaki jest tego powod... Chociaz teraz sie uspokoilo bo mam Firewalla (Kerio) ale jak go wylacze to odrazu cos sie pieprzy.. i NOD wykrywa przepelnienie w buforze... robilem formata i dalej to samo.. nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje.. prosze o pomoc:>

A mnie się wydaje, źe to jest właśnie odpowiedź (albo jej część). Pewnie masz jakiegoś robaka, którego Kerio blokuje i wtedy jest ok, albo jesteś atakowany przez jakiegoś bota z internetu.

Pzdr.

PS. Tak nieśmiało wspomnę, źe czas zdrowego źycia systemu podłączonego do internetu bez firewalla to zaledwie kilka minut – w tym przypadku pewnie znacznie mniej...
kierofca
Dodano
12.02.2006 22:18:01
ja mam to samo.. nie mam pojecia jaki jest tego powod... Chociaz teraz sie uspokoilo bo mam Firewalla (Kerio) ale jak go wylacze to odrazu cos sie pieprzy.. i NOD wykrywa przepelnienie w buforze... robilem formata i dalej to samo.. nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje.. prosze o pomoc:>
NyGaa
Dodano
12.02.2006 22:10:43
No dobrze ale w jakim buforze :?:
Jakie dostajesz dokładne info.
BTW, troszke zamałe masz te zasoby RAM`u pod ten OS.
McScr@by
Dodano
16.07.2004 00:18:19
Gamelord
Dodano:
14.07.2004 20:22:37
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1