Brak miejsca w buforze
Właśnie taki komunikat dostaję w momencie, gdy aktywanie uźywam internetu i chcę uruchomić Mirc, Operę lub Azureusa (Program BitTorrent). Posiadam Windows XP Profesional, 192 RAMU, Athlon 1800 MHZ. Najlepiej by było, gdybyście polecili mi program do zwalniania bufora. Z góry dziękuję i proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 4
nom.. robaka watpie.. robilem skany wszystkim czym sie da... Tez podejrzewalem bota i nie wykluczam tego... Firewall wykryl cos... mialem IP tego czegos... znacie moze kogos kto moze zrobic temu gagatkowi zdalnie zadyme w kompie?:FFFFF sasasa
NyGaa:ja mam to samo.. nie mam pojecia jaki jest tego powod... Chociaz teraz sie uspokoilo bo mam Firewalla (Kerio) ale jak go wylacze to odrazu cos sie pieprzy.. i NOD wykrywa przepelnienie w buforze... robilem formata i dalej to samo.. nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje.. prosze o pomoc:>
A mnie się wydaje, źe to jest właśnie odpowiedź (albo jej część). Pewnie masz jakiegoś robaka, którego Kerio blokuje i wtedy jest ok, albo jesteś atakowany przez jakiegoś bota z internetu.
Pzdr.
PS. Tak nieśmiało wspomnę, źe czas zdrowego źycia systemu podłączonego do internetu bez firewalla to zaledwie kilka minut – w tym przypadku pewnie znacznie mniej...
ja mam to samo.. nie mam pojecia jaki jest tego powod... Chociaz teraz sie uspokoilo bo mam Firewalla (Kerio) ale jak go wylacze to odrazu cos sie pieprzy.. i NOD wykrywa przepelnienie w buforze... robilem formata i dalej to samo.. nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje.. prosze o pomoc:>
No dobrze ale w jakim buforze :?:
Jakie dostajesz dokładne info.
BTW, troszke zamałe masz te zasoby RAM`u pod ten OS.
Jakie dostajesz dokładne info.
BTW, troszke zamałe masz te zasoby RAM`u pod ten OS.
Strona 1 / 1