Brak lampki Caps Lock

Witajcie,
wlasnie wrocil do mnie laptop z serwisu (Acer travel Mate 4604 WLMi).
Uszkodzone bylo gniazdo zasilacza. Bolec z gniazda z niewiadomych przyczyn "sie obluzowal".

Naprawa udana – komp dziala ale... nie dziala lampka informujaca czy jest wlaczony klawisz caps lock czy nie... moge to jakos sprawdzic sprzetowo? ustawic? czy raczej uszkodzili mi cos w serwisie?

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 3

Zgadza się. W excelu swieci sie lampka.
Bylem wczoraj ponownie w serwisie. Sprawdzili mi i beda wymieniac caly zestaw – plytke z diodami. Bo podobno ta przestala dzialac i nic sie nie da zrobic.

Po prostu zrypali w serwisie. Bo bylo to sprawne przed... a komp ma 2 miesiace – wiec nie wierze ze sie przepalila... bo diody maja bardzo dlugi czas zycia...

Serwisy... to jeszcze u nas dluga droga do perfekcji...
tomasz_z
Dodano
21.09.2005 10:05:31
Zgadza się. W excelu swieci sie lampka.
Bylem wczoraj ponownie w serwisie. Sprawdzili mi i beda wymieniac caly zestaw – plytke z diodami. Bo podobno ta przestala dzialac i nic sie nie da zrobic.

Po prostu zrypali w serwisie. Bo bylo to sprawne przed... a komp ma 2 miesiace – wiec nie wierze ze sie przepalila... bo diody maja bardzo dlugi czas zycia...

Serwisy... to jeszcze u nas dluga droga do perfekcji...
tomasz_z
Dodano
21.09.2005 10:05:31
Co to znaczy "sprawdzić sprzętowo" ?? Sprzętowo to ci nie świeci..Jak masz przy Capsie duźe litery to wszystko ok, jedynie dioda się przepaliła lub odłączyli niechcący w serwisie. Przy pracy w arkuszu Excel`a po wciśnięciu Caps Lock pojawia sie o tym info na dole arkusza po prawej stronie (CAPS) obok napisiku NUM (dla klawisza Num Lock)
Ucho
Dodano
21.09.2005 00:28:53
tomasz_z
Dodano:
16.09.2005 22:24:01
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1