brak konta administratora – proszę o pomoc
Mam problem poniewaź wyłączyłem konto administratora i działam teraz na drugim koncie(naleźacym go dziedziny gości) :oops: . Jak je wlączyć ponownie gdyź większość funkcji nie działa. Poza tym chciałem dodać źe konto administratora ma zmienioną nazwę i utworzone hasło. Nie da się go włączyć w programie "zarzędznie komputerem" a takźe admin nie włącza się po naciśnięciu F8 przy starcie. Takźe rejestrów nie da się zmienić. Co robić? Proszę o pomoc. Czy konieczna jest reinstalacja systemu??? :oops:
:( :( :( :( :( :(
Odpowiedzi: 1
asdfghjkl:Mam problem poniewaź wyłączyłem konto administratora i działam teraz na drugim koncie(naleźacym go dziedziny gości) :oops: . Jak je wlączyć ponownie gdyź większość funkcji nie działa. Poza tym chciałem dodać źe konto administratora ma zmienioną nazwę i utworzone hasło. Nie da się go włączyć w programie "zarzędznie komputerem" a takźe admin nie włącza się po naciśnięciu F8 przy starcie. Takźe rejestrów nie da się zmienić. Co robić? Proszę o pomoc. Czy konieczna jest reinstalacja systemu??? :oops:
W archiwalnych tematach pomoc znajdziesz
słowa kluczowe "administrator* hasło"
* zaznacz szukanie wszyskich słow
BTW jesli znasz hasło i nazwe zmienionego konta admina to w ekranie powitalnym 2x ALT+CTRL+DEL
Strona 1 / 1