Brak dźwięku :/
Hmm no więc tak..mój problem jest trochę nietypowy, bo sama nie wiem o co w tym chodzi :D No więc..sformatowałam dysk c i po sformatowaniu nie działa mi karta dźwiękowa..nie moge nic słuchać itd. Jak formatował mi facio to dźwięki jakoś działały..a teraz po moim formacie nie :D Przejrzałam papiery ze sprzętem kompa, a tam wcale nie ma mowy o karcie dźwiękowej..czy to moźliwe źebym mogła wcześniej słuchać muzyki itd. bez karty dźwiękowej?Bo mi się wydaje, źe nie..no i jeszcze jedno pytanie..czy źeby dowiedzieć się jaką mam kartę(bo nie wiem :wink: ) muszę rozkrecac kompa czy są np. jakieś programy? Pomóźcie, bo nie mogę nic słuchać :evil: Jestem nowa :oops: , więc zlitujcie sie :wink: Z góry dzięki..
Odpowiedzi: 8
jee udalo się..działa :lol: thank you :*
nie..nie jest wyciszony..juz to sprawdzalam..wogole nie moge zglosnic ani sciszyc..poprostu komp nie wykrywa karty..tak jakby jej nie bylo..brak sprzetu audio i koniec..
To moźe masz go wyciszonego? W prawyn dolnym rogu ekranu powinna byc taka ikonka głośniczka, kliknij raz lewym i zobaz czy jest na "max'a".
Sprawdź teź, czy kable są dobrze popodłączane.
Sprawdź teź, czy kable są dobrze popodłączane.
no pewnie..
A przeładowałas komputer po instalacjii?
no tak..avance ac'97 audio..ale nie moge zainstalowac :x wyskakuje jakis blad, ze instalacja nie moze byc kontynuowana..program nie przeszedl testowania..czy cos takiego :x mimo to instaluje :D ale nadal nie ma dzwieku..moze macie strone do sterownika?ja juz nie wiem co robic.. :x
dasz radę, pozól się płytce wystartować i szukaj w menu coś o install
Hmm mam jakąś płytę z solteka(płyta główna), ale oczywiście wszystko po angielsku :? A ja ciota z angielskiego :D No, ale coś spróbuje wykombinować.. dzięki :wink:
Strona 1 / 1