Brak dzwieku z tunera TV :–( pomocy

Mam karte tv Pixel view play tv pro z nicam, moja karta muzyczna to SB Live! 5.1. Wszystko dzialalo ok az do momentu kiedy zainstalowalem sterowniki audio kX teraz nie mam dzwieku z tunera tv :–( A kabelek jest dobrze podpiety. Musze miec zainstalowane te sterowniki poniewaz mam podlaczone do kompa glosniki 5.1 i tylko na nich dobrze dzialaja wszystkie oraz sa swietne efekty podczas ogladania filmow i sluchania mp3. Czy ktos moze wie jak temu zaradzic?

Zgory bardzo dziekuje.

POZDRAWIAM

Odpowiedzi: 3

:shock: Mam Karte TV i jak ja zainstalowałem [dosc niedawno] miałem ten sam problem wystarczyło ze podłaczyłem kabelek w/w i w opcjach odznaczyłem wyciszenie Line–in i wszystko gra.
Windolar
Dodano
14.05.2005 17:21:21
Mam ten sam problem, w kxach nie dziala wyjscie lineout, trzeba po prostu glosniki podlaczac bezposrednio do tunera ;/ na allegro mozna dorwac przejsciowki i wtedy sie podlaczy glosniki do 2 urzadzen :)
Przemeksik
Dodano
11.05.2005 18:46:44
hmm... ja u sibie mam połaczony tuner TV (LINE OUT z tunera) do karty dzwiekowej (LINE IN z dzwiekówki) [kablem minijackminijack] i działa spox, tylko nie wiem na 5.1 pujdzie, bo mam u siebie tylko stereo...
Renilps
Dodano
07.05.2005 22:53:28
X–Ray
Dodano:
03.05.2005 22:08:28
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1