Brak dzwięku.... 5.1

Nie grają mi z przodu głosniki Logitech 5.1...najdziwniejsze jest ze w czasie startu systemu dzwięk jest na wszystkich głosnikach, pozniej jak uruchomie foobara/subedita graja tylko cztery, tył, centralny i sub...karta dzwiekowa SB Live 5.1 sterowniki kx audio driver...

Odpowiedzi: 1

Dodam ze po zainstalowaniu sterowników Bluetoocha tak sie stało, więc wyłączyłem bluetootch audio w menadzerze i dalej problem wystepuje....
JeriLee
Dodano
27.06.2006 00:41:08
  • TataDilera 27.06.2006 02:22:03

Dziwne ja jak mialem poprzedni zestaw glosnikow 5.1 tez mialem tak ze graly mi wszystki procz centralnego np. w wymienionym przez ciebie subedit. Wiec zadzwonilem na infolinie i co sie okazalo pan wytlumaczyl mi ze beda graly wszystkie ale w rzeczach do tego przeznaczonych jak np. film dvd i faktycznie podczas odtwarzania filmow dvd dzwiek gral we wszystkich glosnikach. Teraz mam inny zestaw graja mi wszystki ale tak mam podlaczone ze niemaja wyjscia.

• JeriLee 27.06.2006 02:28:59

No tak zgadza sie...ale ja uzywam sterowników kx audio i one na stałe niezaleznie od formatu/zródła dzwięku graja w standardzie "5.1" Centralny mi gra...tylko przód gdzieś sie podział...<br>

JeriLee
Dodano:
27.06.2006 00:06:08
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1