Brak dzwięku.... 5.1
Nie grają mi z przodu głosniki Logitech 5.1...najdziwniejsze jest ze w czasie startu systemu dzwięk jest na wszystkich głosnikach, pozniej jak uruchomie foobara/subedita graja tylko cztery, tył, centralny i sub...karta dzwiekowa SB Live 5.1 sterowniki kx audio driver...
Odpowiedzi: 1
Dodam ze po zainstalowaniu sterowników Bluetoocha tak sie stało, więc wyłączyłem bluetootch audio w menadzerze i dalej problem wystepuje....
Strona 1 / 1
Dziwne ja jak mialem poprzedni zestaw glosnikow 5.1 tez mialem tak ze graly mi wszystki procz centralnego np. w wymienionym przez ciebie subedit. Wiec zadzwonilem na infolinie i co sie okazalo pan wytlumaczyl mi ze beda graly wszystkie ale w rzeczach do tego przeznaczonych jak np. film dvd i faktycznie podczas odtwarzania filmow dvd dzwiek gral we wszystkich glosnikach. Teraz mam inny zestaw graja mi wszystki ale tak mam podlaczone ze niemaja wyjscia.
No tak zgadza sie...ale ja uzywam sterowników kx audio i one na stałe niezaleznie od formatu/zródła dzwięku graja w standardzie "5.1" Centralny mi gra...tylko przód gdzieś sie podział...<br>