Brak dźwięków programu współpracującego–proszę o pomoc.
Mam program,który podczas pracy komunikuje się z uźytkownikiem dźwiękiem zdarzeń.Np. wybieranych opcji,muzyczno–głosowe informacje o zdarzeniach,itd.
Z róźnych względów musiałem go odinstalować i ponownie zainstalować.Obecnie program nie wydaje dźwięków.Wewnątrz programu są pliki głosowo–muzyczne odtwarzane domyślnie przez Windows Media Player.Po ich otworzeniu przez WMP jest dźwięk.
We właściwościach "Dźwięk i urządzenia audio" aplikacja istnieje – jednak poszczególne zdarzenia mają "brak" dźwięku.
W "przeglądaj" są tylko dźwięki Windows.Nie ma wyszczególnionych charakterystycznych sygnałow dla tegoź programu.
Wszystkie dźwięki Windows funkcjonują normalnie.
Jak to naprawić i przywrócić programowi dźwięki?
Proszę o poradę.
Pozdrawiam.
Z róźnych względów musiałem go odinstalować i ponownie zainstalować.Obecnie program nie wydaje dźwięków.Wewnątrz programu są pliki głosowo–muzyczne odtwarzane domyślnie przez Windows Media Player.Po ich otworzeniu przez WMP jest dźwięk.
We właściwościach "Dźwięk i urządzenia audio" aplikacja istnieje – jednak poszczególne zdarzenia mają "brak" dźwięku.
W "przeglądaj" są tylko dźwięki Windows.Nie ma wyszczególnionych charakterystycznych sygnałow dla tegoź programu.
Wszystkie dźwięki Windows funkcjonują normalnie.
Jak to naprawić i przywrócić programowi dźwięki?
Proszę o poradę.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 1
Dziękuję.Poradziłem sobie sam,poprzez ręczne przyporządkowanie dźwięków.Choć nie do końca jestem pewien,czy danego tematu dotyczą,nie mniej jednak jest OK.
Z drugiej strony,skąd ta usterka :?:
Z drugiej strony,skąd ta usterka :?:
Strona 1 / 1