Brak dostępu do pliku DOC
Moźe źle szukam na Forum?Problem–zaszyfrowałem plik .doc w folderze.Nie wiedziałem źe trzeba wyexportować jakiś "certyfikat uźytkownika".Po prostu w Atrybutach(zaawansowane)zaznaczyłem szyfruj zawartość.Program nic nie pytał więc myślałem źe tylko ja będę miał dostęp? Zapomniałem o pliku i po paru miesiącach po nowyej instalce nie mam do niego dostępu(wpisałem inną nazwę urzytkownika i dane a tamte zapomniałem).Próbowałem instalacji i wpisywałem dane z WŁAŚCIWOŚCI/ZAAWANSOWANE/SZCZEGÓŁY (Nie działa).Moźe ten "odcisk palca certyfikatu" Na coś się przyda? Jak uzyskać dostęp do tego pliku ? ? ?
System WIN XP Prof+SP1
PS.
Dla mnie to waźny plik i muszę go odczytać.Z nerwów chciałem go juź skasować ale terz nie moźna(chyba tylko format)
System WIN XP Prof+SP1
PS.
Dla mnie to waźny plik i muszę go odczytać.Z nerwów chciałem go juź skasować ale terz nie moźna(chyba tylko format)
Odpowiedzi: 2
Przykro nam ale IMO juz nic nie zrobisz
Plik do wywalenia chyba ze masz odcisk na podstawie ktorego zastal zaszyfrowany??
Plik do wywalenia chyba ze masz odcisk na podstawie ktorego zastal zaszyfrowany??
Przykro nam ale IMO juz nic nie zrobisz
Strona 1 / 1