Brak dostepu do Moje ic ? Dokumenty po zmianie z Home na Pro
Pomocy. Jak zrobilem nakladke z Home na Pro to po restarcie nie ma 3 kont uzytk. a jest tylko jedno i nie mam dostepu do Moje Dokumenty z poprzedniego Win. Co robic? Potrzebuje moje pliki. Widze katalog z nimi ale mam odmowe dostepu![/b]
Odpowiedzi: 5
OT:
Wiem wiem "Wyobraźnia jest waźniejsza niź wiedza " rowniez w tym przypadku :wink: :P
EL NINO:Bobi, to zdanie przy odrobinie wyobrazni :wink:
Wiem wiem "Wyobraźnia jest waźniejsza niź wiedza " rowniez w tym przypadku :wink: :P
Bobi, to zdanie przy odrobinie wyobrazni :wink: mozna zrozumiec tak:
mial Prof i zrobil nakladke na to Prof z plyty Home. Czyli: z Home na Prof.
Oczywiscie w tej chwili to tylko dywagacje. Sam JaQbi wie co zrobil.
mial Prof i zrobil nakladke na to Prof z plyty Home. Czyli: z Home na Prof.
Oczywiscie w tej chwili to tylko dywagacje. Sam JaQbi wie co zrobil.
JaQbi:zrobilem nakladke z Home na Pro
EL NINO:Nie przejmie uprawnien, bo ma teraz ...Home ?
Trudno tak do konca powiedziec, co zostalo na co nalozone z uwagi na tak opisany problem. No a jesli jest tak jak napisalem w pierwszym zdaniu, pozostaje jedynie albo wrocic do Prof, albo przekonwertowac partycje z NTFS na FAT32.
Chyba dobrze zrozumialem :idea:
Nie przejmie uprawnien, bo ma teraz ...Home ?
Trudno tak do konca powiedziec, co zostalo na co nalozone z uwagi na tak opisany problem. No a jesli jest tak jak napisalem w pierwszym zdaniu, pozostaje jedynie albo wrocic do Prof, albo przekonwertowac partycje z NTFS na FAT32.
Archiwum "przejmowanie uprawnień"
Strona 1 / 1