brak dostepu do IPC$ – i drukarka udostepniona sieciowa
CZESC!
Prosze o pomoc i cenne rady od Adminow czy uzytkownikow Win XP – a jaki problem?
Otoz serwer Win Xp, koncowki stacje Win 98 – mam takich samych uzytkownikow i hasla zarowno na XP jak i na swoich kompach z Win 98 – i nie moge drukarki udostepnic mimo ze jest widoczna pisze komunikat brak dostepu do IPC$ co zrobic?
Jesli chodzi o foldery moge sie dostawac z Win Xp do kazdego skolei w druga strone jest to nie mozliwe – mam zainstalowane wszytkie upgrade. I co z tym tematem.
Pozdrawiam i czekam na wiesci!
wiesio prince
Prosze o pomoc i cenne rady od Adminow czy uzytkownikow Win XP – a jaki problem?
Otoz serwer Win Xp, koncowki stacje Win 98 – mam takich samych uzytkownikow i hasla zarowno na XP jak i na swoich kompach z Win 98 – i nie moge drukarki udostepnic mimo ze jest widoczna pisze komunikat brak dostepu do IPC$ co zrobic?
Jesli chodzi o foldery moge sie dostawac z Win Xp do kazdego skolei w druga strone jest to nie mozliwe – mam zainstalowane wszytkie upgrade. I co z tym tematem.
Pozdrawiam i czekam na wiesci!
wiesio prince
Odpowiedzi: 1
Tego niestety nie kapuje :? .wiesio prince:mam takich samych uzytkownikow i hasla zarowno na XP jak i na swoich kompach z Win 98.
No temat powinien znalezc sie w dziale o siecich komputerowych :wink: . Zajrzyj tam i odszukaj posty mowiace o "skomplikowanym" udostepnianiu zasobow. Skuteczniejszym bedzie przycisk "Szukaj".wiesio prince:I co z tym tematem.
Strona 1 / 1