BORG TV
DLACZEGO BORG TV NIE DZIAŁA POD XP?
Odpowiedzi: 6
gdzie mozna sciagnac borg professional 2.1 ,1.1 i kody do nich
bo mam xp i 2.55 nie dziala
z gory dzieki za pomoc
bo mam xp i 2.55 nie dziala
z gory dzieki za pomoc
ma ktos kod do btv 2.1
Ja szukalem Btv pod xp ale nic mi sie nie udalo znalesc wiec mam teraz dwa syetmy operacyjne Xp i 98 Se. :–) POZDRAWIAM
Pięknie, ale poczytajcie forum.
Dziala ok, ale włącz sobie borg tv pro oraz np. netmetting pod systemem xp pro i sprawdź co się dzieje (nie wyświetla obrazu i często teź się restartuje).
Natomiast na win9x program borg tv pro 2.01 działa idealnie np. z netmettingiem.
Szkoda, ze autor go nie dopracował do win xp pro.
Informacja jest potwierdzona (testowałem na róźnym sprzecie, ustawieniach i tunerach).
Po prostu na XP pro program Borg TV Pro nie działa stabilnie (częste restarty), ale jak się włącza inne programy (bo jak uźywa się tylko borg tv pro to i zadnych innych programów typu np. netmetting to jest ok).
Szkoda, bo Borg tv pro 2.01 jest jedynym dobrze działającym playerem tv pod winxp pro...
Pozdrawiam
Dziala ok, ale włącz sobie borg tv pro oraz np. netmetting pod systemem xp pro i sprawdź co się dzieje (nie wyświetla obrazu i często teź się restartuje).
Natomiast na win9x program borg tv pro 2.01 działa idealnie np. z netmettingiem.
Szkoda, ze autor go nie dopracował do win xp pro.
Informacja jest potwierdzona (testowałem na róźnym sprzecie, ustawieniach i tunerach).
Po prostu na XP pro program Borg TV Pro nie działa stabilnie (częste restarty), ale jak się włącza inne programy (bo jak uźywa się tylko borg tv pro to i zadnych innych programów typu np. netmetting to jest ok).
Szkoda, bo Borg tv pro 2.01 jest jedynym dobrze działającym playerem tv pod winxp pro...
Pozdrawiam
www.borgtech.org/btv
ALE SKĄD GO ŚCIĄGNĄĆ? SZUKAŁEM NA WIELU STRONACH I WYNIK JEST NA RAZIE ZEROWY.
Strona 1 / 1