BoomBox Internet Radio Player 1.0–wirus, czy jaki grzyb??
Witeczka!
BoomBox Internet Radio Player 1.0– mam problem z tym programem... Probowalem sciagnac go z roznych stron. Za kazdym razem przy sciaganiu pliku wlacza mi sie NOD32 z oknem, ze wykryto jakiegos trojana[i z kazdym "BoomBox Internet Radio Player'em" sciagnietm z innej stronki tak jest]. Wkurzylem sie, bo slyszalem, ze jest to fajny progsik. Probowalem wylaczyc noda, ale po wylaczeniu go wyskakiwalo okienko[przy probie uruchomienia pliku instalacyjnego BoomBox Internet Radio Player 1.0] z tekstem:
"The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program"
????
Co zrobic z tym fantem?
BoomBox Internet Radio Player 1.0– mam problem z tym programem... Probowalem sciagnac go z roznych stron. Za kazdym razem przy sciaganiu pliku wlacza mi sie NOD32 z oknem, ze wykryto jakiegos trojana[i z kazdym "BoomBox Internet Radio Player'em" sciagnietm z innej stronki tak jest]. Wkurzylem sie, bo slyszalem, ze jest to fajny progsik. Probowalem wylaczyc noda, ale po wylaczeniu go wyskakiwalo okienko[przy probie uruchomienia pliku instalacyjnego BoomBox Internet Radio Player 1.0] z tekstem:
"The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program"
????
Co zrobic z tym fantem?
Odpowiedzi: 1
ściągnij ( wyłącz Noda ), zapisz ( nie otwieraj ), przeskanuj Nodem , potwierdź innym antywirusem obecność wirusa (moźe on line mks czy panda) i dopiero wtedy instaluj (sciągnąłeś uszkodzony plik instalacyjny?), spróbuj moźe stąd http://www.download.com/BoomBox–Internet–Radio–Player/3000–2168_4–10235974.html
Strona 1 / 1