BLUTOCZ tel+komp
Witam mam BARDZO DUZY problem z pewna sprawa a dokladnie mowiac odebralem wlasnie blutocza takiego ktorego podlacza sie do komp. i przesyla sie z tel. do kompa i na odwrut jakies tam pliki. I jest tego typu sprawa ze wyslalem sobie z telefonu filmik nagrany przezemnie z mysla ze wrescie bede mogl go obejzec na KOMPIE a tu nici z tego plik doszedl do komp. tylko NIEMOGE go otworzyc w komputerze ma na koncu napisane ze to mp4 zapewne niemam jakiegos kodeka i nieweim co mam zrobic wgrane mam Real Alternative i K– Lite Codec Pack co mam zrobic by to dzalalo dodam ze nie odtwarza mi takze plilow z koncowka 3gp tez plik doszedl do kompa ale nie moge go otworzyc tak to mp3 wysyla i odbiera czy fotki ale BARDZO MIZ zalezy na filmach by dzialaly umnie na kompie POMOZCIE prosze co sciagna skad co kolwiek :–((((((((((
Odpowiedzi: 3
Poszukaj tu –> http://www.freedownloadscenter.com/Best/avi–mpeg–to–mp4.html
Nie wszystko juz gra,jest ok Tylko teraz sie zapytam czy znasz kub ktos wie skad i jaki program mozna sciagnac tak by zgrac plik mpeg do mp4 czy 3gp BARDZO BYM PROSIL O ODP.Z gory dzieki pozdrawiam !
portobordo=86:
BLUTOCZ
:mrgreen: :wink:
W jednym z Real Alternative i K– Lite Codec Pack tych pakietów jest kodek do mp4, tylko musisz przy instalacji zaptaszyć zeby go zainstalował. Nie pamietam w którym dokładnie ale chyba w RealAlternative
Strona 1 / 1