BLUETOOTH USB ADAPTER XRX
Kupiłem ten ADAPTER BLUETOOTH XRX.
Mam telefon Motorole v547 i chce uźywać tego bluetooth–a do komunikacji z tym telefonem. Prosze o pomoc bo nie wiem jak uruchomić go . .Sterownik zainstalowałem ( kom PC )i w połaczeniach sieciowych jest teraz dodatkowe połaczenie lokalne (takie jak mam do internetu) tylko co dalej . Dziękuje bardzo za pomoc
Mam telefon Motorole v547 i chce uźywać tego bluetooth–a do komunikacji z tym telefonem. Prosze o pomoc bo nie wiem jak uruchomić go . .Sterownik zainstalowałem ( kom PC )i w połaczeniach sieciowych jest teraz dodatkowe połaczenie lokalne (takie jak mam do internetu) tylko co dalej . Dziękuje bardzo za pomoc
Odpowiedzi: 5
Nie ma za co, po to jest forum :D
ok wszystko działa dziękuje bardzo z pomoc
Musisz w telefonie wlaczyc bluetootha. Domyslnie jest wylaczony i wlaczyc odnajdywanie, jak juz raz oba urzadeenia sie polacza, to ustanow miedzy nimi jako urzadzenia zaufane. Poczytaj instrukcje obslugi od komorki.
Zrobiłem tak i jest ok system wykrył i zainstalował sterownik . Pytanie jak przesłać tapete na kom ?
Klikłem prawym klawiszem myszki i wybrałem wyślij do urządzenia bluetooth potem w kreatorze transweru plików Bluetooth klikłem przeglądaj ale po wyszukaniu pojawił się napis źe nie znaleziono urządzenia bluetooth.
Mam tel kom Motorola v547 z bluetooth–em.
Jak to zrobić źeby adapter widział muj telefon /czy musze coś skonfigurować lub uruchomić w telefonie
Klikłem prawym klawiszem myszki i wybrałem wyślij do urządzenia bluetooth potem w kreatorze transweru plików Bluetooth klikłem przeglądaj ale po wyszukaniu pojawił się napis źe nie znaleziono urządzenia bluetooth.
Mam tel kom Motorola v547 z bluetooth–em.
Jak to zrobić źeby adapter widział muj telefon /czy musze coś skonfigurować lub uruchomić w telefonie
Jezeli masz Windows XP z Service Pack 2, to odinstaluj strowniki z tego bluetootha. Upewnij sie ze wszystko wywaliles. Wylacz kompa i uruchom ponownie, po zaladnowaniu systemu Windows sam powinie znalezc urzadznie i zainstalowac mu sterowniki.
Tak wyglada oprogramowanie do obslugi bluetootha oferowane przez WinXP, dzilanie bezproblemowe.
Tak wyglada oprogramowanie do obslugi bluetootha oferowane przez WinXP, dzilanie bezproblemowe.
Strona 1 / 1