bluetooth bez SP2

Istnieją sterowniki do BT "wyrwane" z SP2? Nie chce całego SP2 bo są z nim problemy, jednak potrzebuje odpalic BT w XP.

Na fabrycznych sterownikach BT działa i widzi nawet telefon ale zadne program typu Oxygen, PCSuit nie komunikuje sie.

Odpowiedzi: 5

Do BT powinieneś dostać stery i na nich powinien działać,nie trzeba dodatkowego oprogramowania, jak dobry BT i telefon nigdy nie było problemu.

Inaczej w wypadku zainstalowanego SP2, ale przy SP1 nie ma problemu jak urządzenie sprawne i sprawny telefon.

Jak nie masz sterów to ściągnij od producenta i sprawdz BT na innym kompie.

Sprawdz telefon bo moźe u niego z BT coś nie tak.

Wrzuć typ BT i poczytaj.

http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
JNJN
Dodano
20.02.2005 11:08:43
Z niektórym sprzętem Bluetooth na USB tak właśnie się dzieje, źe niby wszystko rozpoznaje widać nawet telefona ale nie mozna nic wysłać, ani obebrać.

Napisałeś źe widzi telefon.
Pytanie. Czy widzi jako nieznany czy konkretny model ??
Jeśli jako nieznany to razem z telefonem powinna być płytka na której znajdziesz sterowniki. Po instalackji powinno być OK.

Napisz jaki to model Nokii i jaki BT.
DanielK
Dodano
20.02.2005 00:08:56
Napewna sa tylko Musisz zainstalowac jakies sterowniki by to urzadzenie bylo poprawnie rozpoznawane.
Ukey
Dodano
19.02.2005 23:44:27
Ukey:
BT. A tak BTW. co sie w SP2 psuje. Mi sie tam SP2 podoba j nic mie sie nie wali w nim :)

Dla mnie kazdy upgrade systemu czy tez poprawki to stary system z nowymi błedami :D pamietam zoonki z SP1. Jak nie musze to nie instaluje, do SP1 zmusił mnie jeden program... Jak narazie słysze od znajomych negatywne opinie o SP2.
Zanim zainstaluje SP2 tylko dla BT wole poszukac czy nie ma jakiejs alterntywy.
domin_g
Dodano
19.02.2005 23:38:45
Chyba powinny byc programy wspomagajace BT. A tak BTW. co sie w SP2 psuje. Mi sie tam SP2 podoba j nic mie sie nie wali w nim :)
Ukey
Dodano
19.02.2005 22:28:34
domin_g
Dodano:
19.02.2005 22:23:39
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1