bluescreeny visty
Odpowiedzi: 4
-
[quote=Anathema]Płyta asusa być może?? Jeśli tak, to znajdziesz sterowniki do tego modułu na Windows Update :)[/quote] Dokladnie tak:) plyta Asus A8V-E Deluxe! Zrobilem tak jak mowisz i Windows Update zainstalalowalo mi sterownik ale tylko do tego pierwszego urzadzenia - zainstalowal sie jednak sterownik z 2004 roku, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie z nim problemow:) Natomiast te drugie urzadzenie: [code]ACPI\PNPB006 *PNPB006 [/code] Do niego nie znalazlo mi sterownikow! Da sie cos z tym zrobic ?
-
[quote=xyz2003] Natomiast te drugie urzadzenie: [code]ACPI\PNPB006 *PNPB006 [/code] Do niego nie znalazlo mi sterownikow! Da sie cos z tym zrobic ?[/quote] Niechaj Google Cię prowadzą ;-)
-
[quote=Anathema] Wina leży po stronie sterowników najpewniej ;-)[/quote] sprawdzilem dokladnie sterowniki (wszystkie urzadzenia przeinstalowalem) i faktycznie tutaj byl problem. Niedawno zainstalowalem "alcohol120%" i on tworzac sobie wirtualne napedy wrzucil im jakies zle sterowniki (chociaz pisalo, ze mial byc kompatybilny!). 2 dni temu usunalem alcohol i od tego momentu wszystko smiga! dzieki :)
-
[quote=xyz2003] dzieki :)[/quote] Luz ;-)