blue screen i reset
reset wystepuje gdy uruchamiam ALCOHOL 120% jak w ustawieniach alcohola ustawie ASPI windows, bo jak sa standardowe stery ASPI to nie wykrywa mi nagrywarek i nie moge nagrywac kopi zapasowych :) i nie wiem co mam zrobic
Odpowiedzi: 5
dziki za helpa
ja tez nic teraz nie rozumiec jaki domysla czego alcohola czy co jasniej prosze a aspi nie instalowalem i dzialalo zawsze teraz jakos mu odbilo nie wiem co jest :) jak co t omoze gg:4554179
Klikni Menu Glówne i ustaw Interfejs kontroli urzadzeń na – Domyslny Interfejs Alcohol 120%(zalecane),pozatym czy instalowales ostatnio sterowniki ASPI ? ,jesli tak to moze sa wadliwe –odinstaluj i zainstaluj nowe np.Force Aspi v.1.7,po instalacji zrob restart systemu jak instalator da info.Potem w Program Files(scieszka domyslna) znajdz plik wsadowy MS–DOS INSTASPI –>prawoklik–>dowolny przycisk–>exit.Zrob ponowny restart i zobacz wtedy .
Klikni Menu Glówne i ustaw Interfejs kontroli urzadzeń na – Domyslny Interfejs Alcohol 120%(zalecane),pozatym czy instalowales ostatnio sterowniki ASPI ? ,jesli tak to moze sa wadliwe –odinstaluj i zainstaluj nowe np.Force Aspi v.1.7,po instalacji zrob restart systemu jak instalator da info.Potem w Program Files(scieszka domyslna) znajdz plik wsadowy MS–DOS INSTASPI –>prawoklik–>dowolny przycisk–>exit.Zrob ponowny restart i zobacz wtedy .
Sprecyzuj dokladnie swoj problem jeszcze raz,bo niestety z tego nic nie mozna zrozumiec ?
Strona 1 / 1