bloodrayne 2 misja pomocy !!
Mam problem z bazą w slazz z takim dluzym potworem co szczela zielonymi ku[ami to jest jakas matak oni gadają ze trzeba walna ją w serce ale ja nei wiem jak prosze o pomoc !!! bo nei wiem dokloandie czy w serce czy w co HELP PLS !!!
SUPER INFO BLOODRAYNE 2 W SKLEPACH !!!!!POLECAM!!!!
SUPER INFO BLOODRAYNE 2 W SKLEPACH !!!!!POLECAM!!!!
Odpowiedzi: 20
Bloodrayne 2 jes proste przeszedłem czy ktoś wykorzyształ mój sposub na ostateczną bazze ?? a czy ktos mi moze podac dane techniczne kompa jaki trzeba miec ze by sobei porgrac w bloodrayne2 ??
Wreszczie przeszedłem bloodrayne 2 z zakończenia wynika źe moźe być 3 część
OK!Banał!! Po poprzednich uśmiercaniach innych równie atrakcyjnych fizycznie PLACKÓW człowiek lata po planszy i szuka jakiegoś ciekawego rozwiązania – podczas gdy jaszczura moźna zabić nawalając do niego z Blood Flame, który jest pod ręką (wystarczy przekręcić scrola) :wink: .Dziesieć takich rakiet i jaszczurek spada. Powodzenia dla tych którzy głowią się jeszcze nad tym poziomem.
Takźe zatrzymałem sie na tym jaszczurze na pionowym słupie. Nie da sie złapać jego "wypocin" celem rzucenia w jego piękne ciałko. Myślałem, źe moźe uda mi się jakoś rozwalić te zaczepy (jego gniazdo?) pod sufitem–ale równieź bez skutku. Czy ktoś wie jak pokonać tego PLACKA?
Cześć!
Jestem w wierzy wchodze po save do pomieszczenia i jest zielony potwór który przechodzi sobie po takim czymś pionowym a takźe źuca we mnie jakimiś kulami co zrobić?
Jestem w wierzy wchodze po save do pomieszczenia i jest zielony potwór który przechodzi sobie po takim czymś pionowym a takźe źuca we mnie jakimiś kulami co zrobić?
Lenko:
SORRY ZA TEN NEI DOBUR PAMIĘCI JUZ WIEM :) więc tak jestes w takim jak by wiezieniu jest za kratami z ludzmi i wyleciala bassza i rozwaliął dwie skrzynki i bramka sie zamkneła więc trzebabyło tylko zobayczc na szkrzynki z mocą nr 2 czyli w te skrzynki muśisz rzucac ludzikami i ona sie bendze powolo otwierac :)
Rozumiem, ze chodzi o 2 skrzynki wysokiego napięcia po oby stronach kraty? Wrzucam w te skrzynki gostków i brama ani drgnie. Ilu trzeba ich tam wrzucić? Sama się otworzy?
Lenko:bhaal:Czesc!
Mam problem stanołem w miejscu jak boss Krestel(czy jak jej tam) niszczy dwie takie skrzynki i ucieka przez brame która sie potem zamyka.Co mam zrobic?
powiedz coś więcej bo po tej wypowiedzi nie wiem o co lazi lub daj screena bo ja nie rozumiem
SORRY ZA TEN NEI DOBUR PAMIĘCI JUZ WIEM :) więc tak jestes w takim jak by wiezieniu jest za kratami z ludzmi i wyleciala bassza i rozwaliął dwie skrzynki i bramka sie zamkneła więc trzebabyło tylko zobayczc na szkrzynki z mocą nr 2 czyli w te skrzynki muśisz rzucac ludzikami i ona sie bendze powolo otwierac :)
bhaal:Czesc!
Mam problem stanołem w miejscu jak boss Krestel(czy jak jej tam) niszczy dwie takie skrzynki i ucieka przez brame która sie potem zamyka.Co mam zrobic?
powiedz coś więcej bo po tej wypowiedzi nie wiem o co lazi lub daj screena bo ja nie rozumiem
Czesc!
To jakis giga blond musisz zucaj gostkami do tego wiatraka asz wybuche i sie zrobi dziura po wiatraku i powienes wejsc i bendzie save
Ze screenem będzie cięzko, ale opiszę moźe miejsce– Rayne zaczyna w barze, który po chwili wybucha. Musi wydostać się z niego. Wszystko płonie, a na górnym pietrze jest duzy wentylator. Po wrzuceniu kilku gostków w wiatrak powstaje dziura ale Rayne nie udaje się przez nią wyjść... Co robić?
Daj screena to ci pomoge jak to chodzi z bloodrayne 2 ja wygralem
ok, ok – rozwiązanie jest zapewne banalne, ale frustracja mnie juź łapie jak przez godzinę tłukę nadbiegających ciągle kolejnych debili, w ścianie jest wyrwa przez którą pozornie da się wyjść
a jednak Rayne nie daje nawet kroka ani tam nie skacze... Na dole jest woda. Powaźnie: co robić?
a jednak Rayne nie daje nawet kroka ani tam nie skacze... Na dole jest woda. Powaźnie: co robić?
Musisz sie nawalic jak ruski plecak. Zadzwonisz na policje, a Oni zawioza Cie do izby wytrzezwien :mrgreen: .Gajwer:Jak wydostać się z baru?
Pomocy, utknąłem na początku gry w barze na 2 piętrze. Na dole leje sie woda. Rozwaliłem wentylator, niby jest przejscie ale Rayne nie chce tam przeskoczyć... Co robić? Jak wydostać się z baru?
offtopic – nie ma to jak miec gre ktora w polsce oficjalnie nie wyszla oczywiscie macie rodzine za granica ktora wam kupila i wyslala, co nie :P a ta rodzina zowie sie p2p :P
Wygralem bloodrayne 2 w 12:49:05 :} jak chcecie pomocy to piszcie tu wam tam jakim najproszczym sposobem pokonac ostatniom baze gdy w chodzicie do salonu whcodisz szybko do fontany z krwiom ona cie ładuje jak i ostateczniom baze on tez musi wejsc jak wejdzie naciskasz 3,3,3 i to jest ferrz czyli zwolnione temp na maxa i w tedy rosnieci zycie jak i many a mu wolniej i w tedy go lejesz cały czas w tej fontanie tylko nei z 1,1 czy z 1 czy z 1,1,1 czylko z myszy lub z kopa tak go zabijesz najrposciej drugie rozwiązanie prawidlowe bije w niego normlanie iles tam zyc mu wezniesz pujdzie do fontany sie naladowac to ty wlaisz w razer taki sposb jet naajtrudnijeszy najlepiej ten frzzz czyli 3,3,3
Ok to tak gdy baza slezz rzuca gosciami z bobami trzba tych gosci złapac sieciom czyli control + e i go odrzucic do niej tylko przed tym pociągnoc dzwignei i w tedy sie uruchomi woda i tak z kilka razy z tom wodom i tymi ludzikammi potem rozwali się jej sciana brzuszna wchodzimy i łapmieny sznurkiem czyli control + e i wyrywamy jej serce :} :} ALE BRUTALNE :} BLOODRAYNE 1 TAKA NIE BYŁA
to mogłeś juź napisac rozwiązanie .jak juz wiesz,niech inni teź wiedzą.
Oki wygralem tą baze :} banal jak zawsze :} polecam gierke jak chcecie jakoms pomoc w grze to piszcie pomoge wam :p