bloodrayne 2 misja pomocy !!

Mam problem z bazą w slazz z takim dluzym potworem co szczela zielonymi ku[ami to jest jakas matak oni gadają ze trzeba walna ją w serce ale ja nei wiem jak prosze o pomoc !!! bo nei wiem dokloandie czy w serce czy w co HELP PLS !!!

SUPER INFO BLOODRAYNE 2 W SKLEPACH !!!!!POLECAM!!!!

Odpowiedzi: 20

Bloodrayne 2 jes proste przeszedłem czy ktoś wykorzyształ mój sposub na ostateczną bazze ?? a czy ktos mi moze podac dane techniczne kompa jaki trzeba miec ze by sobei porgrac w bloodrayne2 ??
Lenko
Dodano
03.09.2005 01:33:47
Wreszczie przeszedłem bloodrayne 2 z zakończenia wynika źe moźe być 3 część
bhaal
Dodano
02.09.2005 23:33:11
OK!Banał!! Po poprzednich uśmiercaniach innych równie atrakcyjnych fizycznie PLACKÓW człowiek lata po planszy i szuka jakiegoś ciekawego rozwiązania – podczas gdy jaszczura moźna zabić nawalając do niego z Blood Flame, który jest pod ręką (wystarczy przekręcić scrola) :wink: .Dziesieć takich rakiet i jaszczurek spada. Powodzenia dla tych którzy głowią się jeszcze nad tym poziomem.
dolphu
Dodano
02.09.2005 18:29:15
Takźe zatrzymałem sie na tym jaszczurze na pionowym słupie. Nie da sie złapać jego "wypocin" celem rzucenia w jego piękne ciałko. Myślałem, źe moźe uda mi się jakoś rozwalić te zaczepy (jego gniazdo?) pod sufitem–ale równieź bez skutku. Czy ktoś wie jak pokonać tego PLACKA?
dolphu
Dodano
02.09.2005 14:02:14
Cześć!

Jestem w wierzy wchodze po save do pomieszczenia i jest zielony potwór który przechodzi sobie po takim czymś pionowym a takźe źuca we mnie jakimiś kulami co zrobić?
bhaal
Dodano
01.09.2005 20:45:22
Lenko:

SORRY ZA TEN NEI DOBUR PAMIĘCI JUZ WIEM :) więc tak jestes w takim jak by wiezieniu jest za kratami z ludzmi i wyleciala bassza i rozwaliął dwie skrzynki i bramka sie zamkneła więc trzebabyło tylko zobayczc na szkrzynki z mocą nr 2 czyli w te skrzynki muśisz rzucac ludzikami i ona sie bendze powolo otwierac :)

Rozumiem, ze chodzi o 2 skrzynki wysokiego napięcia po oby stronach kraty? Wrzucam w te skrzynki gostków i brama ani drgnie. Ilu trzeba ich tam wrzucić? Sama się otworzy?
Gajwer
Dodano
31.08.2005 12:20:02
Lenko:
bhaal:
Czesc!

Mam problem stanołem w miejscu jak boss Krestel(czy jak jej tam) niszczy dwie takie skrzynki i ucieka przez brame która sie potem zamyka.Co mam zrobic?

powiedz coś więcej bo po tej wypowiedzi nie wiem o co lazi lub daj screena bo ja nie rozumiem

SORRY ZA TEN NEI DOBUR PAMIĘCI JUZ WIEM :) więc tak jestes w takim jak by wiezieniu jest za kratami z ludzmi i wyleciala bassza i rozwaliął dwie skrzynki i bramka sie zamkneła więc trzebabyło tylko zobayczc na szkrzynki z mocą nr 2 czyli w te skrzynki muśisz rzucac ludzikami i ona sie bendze powolo otwierac :)
Lenko
Dodano
28.08.2005 18:49:09
bhaal:
Czesc!

Mam problem stanołem w miejscu jak boss Krestel(czy jak jej tam) niszczy dwie takie skrzynki i ucieka przez brame która sie potem zamyka.Co mam zrobic?

powiedz coś więcej bo po tej wypowiedzi nie wiem o co lazi lub daj screena bo ja nie rozumiem
Lenko
Dodano
28.08.2005 18:28:54
Czesc!

bhaal
Dodano
28.08.2005 13:45:01
To jakis giga blond musisz zucaj gostkami do tego wiatraka asz wybuche i sie zrobi dziura po wiatraku i powienes wejsc i bendzie save
Lenko
Dodano
27.08.2005 21:33:18
Ze screenem będzie cięzko, ale opiszę moźe miejsce– Rayne zaczyna w barze, który po chwili wybucha. Musi wydostać się z niego. Wszystko płonie, a na górnym pietrze jest duzy wentylator. Po wrzuceniu kilku gostków w wiatrak powstaje dziura ale Rayne nie udaje się przez nią wyjść... Co robić?
Gajwer
Dodano
27.08.2005 16:27:20
Daj screena to ci pomoge jak to chodzi z bloodrayne 2 ja wygralem
Lenko
Dodano
26.08.2005 22:08:48
ok, ok – rozwiązanie jest zapewne banalne, ale frustracja mnie juź łapie jak przez godzinę tłukę nadbiegających ciągle kolejnych debili, w ścianie jest wyrwa przez którą pozornie da się wyjść
a jednak Rayne nie daje nawet kroka ani tam nie skacze... Na dole jest woda. Powaźnie: co robić?
Gajwer
Dodano
26.08.2005 16:42:53
Gajwer:
Jak wydostać się z baru?
Musisz sie nawalic jak ruski plecak. Zadzwonisz na policje, a Oni zawioza Cie do izby wytrzezwien :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
26.08.2005 01:46:57
Pomocy, utknąłem na początku gry w barze na 2 piętrze. Na dole leje sie woda. Rozwaliłem wentylator, niby jest przejscie ale Rayne nie chce tam przeskoczyć... Co robić? Jak wydostać się z baru?
Gajwer
Dodano
25.08.2005 20:40:18
offtopic – nie ma to jak miec gre ktora w polsce oficjalnie nie wyszla oczywiscie macie rodzine za granica ktora wam kupila i wyslala, co nie :P a ta rodzina zowie sie p2p :P
Kapela
Dodano
22.08.2005 18:58:46
Wygralem bloodrayne 2 w 12:49:05 :} jak chcecie pomocy to piszcie tu wam tam jakim najproszczym sposobem pokonac ostatniom baze gdy w chodzicie do salonu whcodisz szybko do fontany z krwiom ona cie ładuje jak i ostateczniom baze on tez musi wejsc jak wejdzie naciskasz 3,3,3 i to jest ferrz czyli zwolnione temp na maxa i w tedy rosnieci zycie jak i many a mu wolniej i w tedy go lejesz cały czas w tej fontanie tylko nei z 1,1 czy z 1 czy z 1,1,1 czylko z myszy lub z kopa tak go zabijesz najrposciej drugie rozwiązanie prawidlowe bije w niego normlanie iles tam zyc mu wezniesz pujdzie do fontany sie naladowac to ty wlaisz w razer taki sposb jet naajtrudnijeszy najlepiej ten frzzz czyli 3,3,3
Lenko
Dodano
22.08.2005 18:03:03
Ok to tak gdy baza slezz rzuca gosciami z bobami trzba tych gosci złapac sieciom czyli control + e i go odrzucic do niej tylko przed tym pociągnoc dzwignei i w tedy sie uruchomi woda i tak z kilka razy z tom wodom i tymi ludzikammi potem rozwali się jej sciana brzuszna wchodzimy i łapmieny sznurkiem czyli control + e i wyrywamy jej serce :} :} ALE BRUTALNE :} BLOODRAYNE 1 TAKA NIE BYŁA
Lenko
Dodano
19.08.2005 19:52:18
to mogłeś juź napisac rozwiązanie .jak juz wiesz,niech inni teź wiedzą.
klonpiotr
Dodano
18.08.2005 17:10:01
Oki wygralem tą baze :} banal jak zawsze :} polecam gierke jak chcecie jakoms pomoc w grze to piszcie pomoge wam :p
Lenko
Dodano
18.08.2005 17:03:09
Lenko
Dodano:
17.08.2005 21:35:55
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2