blokuje mi neta
Witam. polaczenie sieciowe blokuje mi dostep do internetu.chodzi o to, ze jak wlacze polaczenie sieciowe LAN to nie moge wlaczyc netu.jak wylacze polaczenie sieciowe net jest. Dziwne jest tez,ze jak uruchomie kompa juz z zalaczonym polaczeniem sieciowym i Wifi net jest ale przez kilka minut.pozniej znowu sie wylacza,i musze wylaczyc polaczenie sieciowe.moze ktos wwie co moze byc przyczyna?moze jakis program musze zainstalowac?mam neta radiowego.karta D–link DWL510 i sieciowa realtek. XP HE SP2.za pomoc bede wdzieczny.pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
Witam.Jest ok. :) net smiga na jednym i drugim az milo!!!jednak trzeba bylo pogrzebac w tym kluczu co podales.wpisalem tam adres, zmienilem pozniej go na taki sam na karcie sieciowej.tak wiec wielkie dzieki za pomoc EL NINO.Pozdrawiam
Jak to nie da ? Kwote podaj :mrgreen: .kolo:Jak bede wdzieczny w złotych?hmmm nie da rady tego opisac :)
Juz te Twoje polaczenia widze oczyma wyobrazni, ale gdybys jeszcze podal ustawienia szczegolnie pierwszej sieciowki (D–linka), byloby super.
W Uruchom –> cmd a pozniej ipconfig /all i wynik podaj tutaj.
Wiec tak. Załaczylem ICS na karcie DWL510.(tylko dziwne tez bylo ze moglem dopiero zalaczyc ICS jak wylaczylem polaczenie z netem)pozniej zalczylem i wyskoczyl komunikat ze karta sieciowa dostala IP 192.168.0.1.dalej robilem wg. zalaczonego linka.czyli druga katra 192.168.0.2 itd.i to wszystko.chodzic to chodzi tylko przez pare minut.nie wiem dlaczego to sie koliduje.Jak bede wdzieczny w złotych?hmmm nie da rady tego opisac :)
Mozesz to jasniej opisac ? Co masz do czego i z jakimi ustawieniami ? Postaraj sie troche bo dzis jest wochenende i wrozki maja wychodne :wink: .
P.S. Jak bardzo bedziesz wdzieczny ? Mozesz to okreslic w zlotych polskich ? :P
P.S. Jak bardzo bedziesz wdzieczny ? Mozesz to okreslic w zlotych polskich ? :P
Strona 1 / 1