blokada przegladarki
witam
właczam kompa rano przegladarke avant browser a tu nie otwiera źadnej strony tylko komunikat
Access to this web page is restricted at this time.
Reason:
The number of Websense subscribed hosts has been exceeded or your subscription has expired.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
na mozilli jest ok ale nie moge sie do niej przyzwyczaic co sie moglo stac
pomocy
właczam kompa rano przegladarke avant browser a tu nie otwiera źadnej strony tylko komunikat
Reason:
The number of Websense subscribed hosts has been exceeded or your subscription has expired.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
pomocy
Odpowiedzi: 5
Truteń – pozwolę sobie wyczytać między wierszami Twojego postu to, źe Twoje opinie wyraźnie wskazują na PEBKAC, a Ty tylko ideologię do tego dorabiasz.
Nie chcesz/umiesz/moźesz pomóc udzielejąc odpowiedzi na konkretne pytanie to nie opisuj tego co, zdaje Ci się, źe wiesz, a zrezygnuj z postu.
Nie chcesz/umiesz/moźesz pomóc udzielejąc odpowiedzi na konkretne pytanie to nie opisuj tego co, zdaje Ci się, źe wiesz, a zrezygnuj z postu.
edytuj plik boot.ini
zobacz przyklejony topic w tym dziale.
zobacz przyklejony topic w tym dziale.
nie nic takiego nie uzywalem sformatowalem dysk i teraz jest juz dobrze
tylko wczesniej mi sie na partycji d zainstalowal system i mialem 2 z dysku d wywalilem ale przy uruchomieniu kompa pokazuje mi ze mam dwa systemy do wyboru jak to usunac??
tylko wczesniej mi sie na partycji d zainstalowal system i mialem 2 z dysku d wywalilem ale przy uruchomieniu kompa pokazuje mi ze mam dwa systemy do wyboru jak to usunac??
Reason:
Odinstaluj oprogramowanie Websense, jesli uzywasz. Prawdopodobnie jakis firewall, web security w wersji trial, ktory sie wlasnie zakonczyl?
Odinstaluj oprogramowanie Websense, jesli uzywasz. Prawdopodobnie jakis firewall, web security w wersji trial, ktory sie wlasnie zakonczyl?
witam
Reason:
pomocy
to nie jest przeglądarka tylko nakładka na IE. Nowy wygląd, bajery, wodotryski...
Wiesz do czego słuźy IE? Do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót. Tak więc pewnie załapałeś jakieś świństwo działające tylko po IE. Przeskanuj kompa Spybot S&D i jakimś porządnym antywirem..
Strona 1 / 1