blokada przegladarki

witam
właczam kompa rano przegladarke avant browser a tu nie otwiera źadnej strony tylko komunikat

Access to this web page is restricted at this time.

Reason:
The number of Websense subscribed hosts has been exceeded or your subscription has expired.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

na mozilli jest ok ale nie moge sie do niej przyzwyczaic co sie moglo stac
pomocy

Odpowiedzi: 5

Truteń – pozwolę sobie wyczytać między wierszami Twojego postu to, źe Twoje opinie wyraźnie wskazują na PEBKAC, a Ty tylko ideologię do tego dorabiasz.
Nie chcesz/umiesz/moźesz pomóc udzielejąc odpowiedzi na konkretne pytanie to nie opisuj tego co, zdaje Ci się, źe wiesz, a zrezygnuj z postu.
Rebe
Dodano
10.04.2006 09:24:55
edytuj plik boot.ini

zobacz przyklejony topic w tym dziale.
brtx
Dodano
09.04.2006 22:59:31
nie nic takiego nie uzywalem sformatowalem dysk i teraz jest juz dobrze

tylko wczesniej mi sie na partycji d zainstalowal system i mialem 2 z dysku d wywalilem ale przy uruchomieniu kompa pokazuje mi ze mam dwa systemy do wyboru jak to usunac??
biper
Dodano
09.04.2006 22:15:35
Reason:
The number of Websense subscribed hosts has been exceeded or your subscription has expired.

Odinstaluj oprogramowanie Websense, jesli uzywasz. Prawdopodobnie jakis firewall, web security w wersji trial, ktory sie wlasnie zakonczyl?
brtx
Dodano
09.04.2006 21:52:59
witam
właczam kompa rano przegladarke avant browser a tu nie otwiera źadnej strony tylko komunikat

Access to this web page is restricted at this time.

Reason:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

na mozilli jest ok ale nie moge sie do niej przyzwyczaic co sie moglo stac
pomocy

to nie jest przeglądarka tylko nakładka na IE. Nowy wygląd, bajery, wodotryski...

Wiesz do czego słuźy IE? Do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót. Tak więc pewnie załapałeś jakieś świństwo działające tylko po IE. Przeskanuj kompa Spybot S&D i jakimś porządnym antywirem..
Truteń
Dodano
09.04.2006 20:27:05
biper
Dodano:
09.04.2006 16:30:17
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1