blokada plików
wgralem windowsa xp prof wszyystkie nakladki z netu i co IIIIIII zapomniałem zrobic paru partycji w wyniku czego mam jedna 120gb. Polowa dysku zapelniona danymi ze starego ktorego popchnolem na allegro. Uruchomilem PartitionMagica 8 zrobilem 3 partycje program kaze restartowac system i ok. Po restarcie zmienia wielkosc podstawowej partycji i pokazuje blad. Nastepnie restart i winda wchodzi normalne ze swoja pierwotna partycja czyli 120 gb.
Chce uruchomic scandiska mysle ze sa jakies bledy na dysku a program pisze ze NI CH...ze dostep do niektorych plikow jest zablokowany i mozliwy jest tlko sprawdzenie dysku po ponownym restarcie kompa ale tak niestety nie jest, nic takiego sie nie robi. HELP . Zaznaczam, ze na windzie jestem jako 1 uzytkownik administrator system plikow NFTS windows prof orginalny zarejestrowany i zaaktywowany.
Chce uruchomic scandiska mysle ze sa jakies bledy na dysku a program pisze ze NI CH...ze dostep do niektorych plikow jest zablokowany i mozliwy jest tlko sprawdzenie dysku po ponownym restarcie kompa ale tak niestety nie jest, nic takiego sie nie robi. HELP . Zaznaczam, ze na windzie jestem jako 1 uzytkownik administrator system plikow NFTS windows prof orginalny zarejestrowany i zaaktywowany.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0