Błędy w xp

:cry: MAM PROBLEM PODCZAS GRANIA,SURFOWANIA W INTERNECIE I NAWET NAGRYWANIA CD.GDY WYKONUJE JAKAS Z TYCH CZYNNOSCI CZESTO WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT PROGRAM WYKONAL NIEPRAWIDLOWA OPERACJE (WYSLIJ RAPORT O BLEDACH LUB NIE WYSYLAJ)I ZAMYKA SIE TEN UZYWANY PROGRAM.TO BARDZO DENERWUJACE :x JAK SIE TEGO BLEDU POZBYC .POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedzi: 8

neo340:
JaMaL:
Ja bym radzil zablokowanie RAPORTOWANIE O BLEDACH i nie powinno juz nie Ci wyskakiwac :wink:
to nie rozwiąźe problemu, bo jeźeli faktycznie ma błąd to nawet nie będzie wiedział źe się coś kaszani :lol: :lol:

Masz racje. Jesli chce sie dowiedziec co jest nie tak, ale jak chce sie tego pozby to to jest rozwiazanie, moze nie najlepsze ale rozwiazanie :P
JaMaL
Dodano
28.12.2003 15:14:46
JaMaL:
Ja bym radzil zablokowanie RAPORTOWANIE O BLEDACH i nie powinno juz nie Ci wyskakiwac :wink:
to nie rozwiąźe problemu, bo jeźeli faktycznie ma błąd to nawet nie będzie wiedział źe się coś kaszani :lol: :lol:
neo340
Dodano
28.12.2003 00:53:54
JaMaL
Dodano
27.12.2003 21:22:18
mcscr@by:
Pawek:

Trochę duźo ewentualności... Na odpowiedź pewnie poczekamy do następnych świąt :P

Pawek :wink: ,

ale Ty jak i inni userzy to samo by zaproponowali, to własciwe podejscie do tematu, no chyba źe znasz jakieś inne rozwiązanie :) :wink:

Nie no spoko, tak sie tylko zgrywam z braku leopszego zajecia :P. Ja bym poradził to samo, mcscr@by.
Pawek
Dodano
27.12.2003 00:14:20
Pawek:

Trochę duźo ewentualności... Na odpowiedź pewnie poczekamy do następnych świąt :P

Pawek :wink: ,

ale Ty jak i inni userzy to samo by zaproponowali, to własciwe podejscie do tematu, no chyba źe znasz jakieś inne rozwiązanie :) :wink:

UPDATE :

Pawek :

A wiesz co robi pies z braku lepszego zajęcia :?: .

Przeprować obserwacje to się

dowiesz :lol: :lol: :lol: .......
McScr@by
Dodano
27.12.2003 00:07:26
mcscr@by:
Na początek wyłącz Caps Lock`a.

:arrow: Przeskanuj kompa Antivirus`em.
:arrow: Przeskanuj kompa Ad–aware`m ,Spybot`em.
:arrow: Posprzątaj w os`ie.
:arrow: Podaj dokładne błedy z Podglądu zdarzeń.
:arrow: Spróbuj pobrać poprawki z Autoupdate`u.
:arrow: Jak by to nie pomogło to Reinstall systemu ( Nakładka ).

UPDATE :

MarcinX znowu jesteś szybszy :wink:

Pawek
Dodano
26.12.2003 23:45:52
Na początek wyłącz Caps Lock`a.

:arrow: Przeskanuj kompa Antivirus`em.
:arrow: Przeskanuj kompa Ad–aware`m ,Spybot`em.
:arrow: Posprzątaj w os`ie.
:arrow: Podaj dokładne błedy z Podglądu zdarzeń.
:arrow: Spróbuj pobrać poprawki z Autoupdate`u.
:arrow: Jak by to nie pomogło to Reinstall systemu ( Nakładka ).

UPDATE :

MarcinX znowu jesteś szybszy :wink:
McScr@by
Dodano
26.12.2003 23:38:19
Byłoby naprawdę fajnie jakbyś podał jaki to błąd w jakiej aplikacji,co pisze w podglądzie zdarzeń,konfig itd. :?
To tak jakbyś napisał auto mi się popsuło help.
MarcinX
Dodano
26.12.2003 23:33:07
Anonymous
Dodano:
26.12.2003 23:25:47
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1