Bledy w Internet Explorer
Witam wszystkich.
Pisze to w tym dziale, bo nie wiem do jakiego do zaliczyc. Otoz mam taki problem, z e przy otwieraniu wiekszosci stron przez Internet Explorer wyskakuje mi okienko bledu: "Wystapil blad w czasie otwierania. Czy chcesz debugowac?". Uzywam Windows XP Pro i Office XP i wiem ze jest to czesciowo przyczyna z Front Page, ale czy ktos wie jak mozna ta opcje wylaczyc, ze Front Page nie kontrolowal otwierania stron?? A poza tym nie chccialbym odinstalowywac tego programu z Office'a.
Z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi.
Pisze to w tym dziale, bo nie wiem do jakiego do zaliczyc. Otoz mam taki problem, z e przy otwieraniu wiekszosci stron przez Internet Explorer wyskakuje mi okienko bledu: "Wystapil blad w czasie otwierania. Czy chcesz debugowac?". Uzywam Windows XP Pro i Office XP i wiem ze jest to czesciowo przyczyna z Front Page, ale czy ktos wie jak mozna ta opcje wylaczyc, ze Front Page nie kontrolowal otwierania stron?? A poza tym nie chccialbym odinstalowywac tego programu z Office'a.
Z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi.
Odpowiedzi: 3
Dzieki za podpowiedz, pomoglo odznaczenie "ptaszka" przy Wyłącz debugowanie skryptu .
Wreszcie nie pojawiaja mi sie te g.... okienka
Dzieki
Wreszcie nie pojawiaja mi sie te g.... okienka
Dzieki
Opcje internetowe > Zaawamsowane > Przeglądanie > Wyłącz debugowanie skryptu (zaznacz przy tym ptaszka...)
Sprubuj moźe poskutkuje odznaczenie opcji "Wyswietl powiadomienie o kaźdym błedzie skryptu" .W menu Narzendzia opcje internetowe na zakładce Zawansowane. :roll:
Strona 1 / 1