błedy ixplorel.exe Explorel.exe
przy uruchomieniue kompa non stop pojawiaja sie te bledy ile razy je rejestrowalem i tak nic nie pomaga!! jak je zlikwidowac albo zrobic zeby sie nie wlaczaly.pozdro!!!
Odpowiedzi: 2
Żeby tego nie oglądać to pewnikiem wystarczy jakie "wyślij alert administracyjny" odhaczyć w
mój komputer – zaawansowane – uruchamianie i odzyskiwanie.
Tyle, źe jest to nie leczenie przyczyn, a likwidacja "obrazka".
Jestem spokojny, duźo mogę znieść, ale jeźlei prosze o podanie jakie to będy – na tym "obrazku" jest to napisane zapewne i pytam o konfigurację to moze jednak spełnienie mojej prosby nie będzie aź takim wysiłkiem?
W innym wypadku moźesz sobie pisać nawet na Berdyczów.
Błędy powinny być ównieź w logach systemu wskazane – panel sterowania – narzędzia administracyjne – podgląd zdarzeń.
mój komputer – zaawansowane – uruchamianie i odzyskiwanie.
Tyle, źe jest to nie leczenie przyczyn, a likwidacja "obrazka".
Jestem spokojny, duźo mogę znieść, ale jeźlei prosze o podanie jakie to będy – na tym "obrazku" jest to napisane zapewne i pytam o konfigurację to moze jednak spełnienie mojej prosby nie będzie aź takim wysiłkiem?
W innym wypadku moźesz sobie pisać nawet na Berdyczów.
Błędy powinny być ównieź w logach systemu wskazane – panel sterowania – narzędzia administracyjne – podgląd zdarzeń.
niom pelna i przy wlaczaniu kompa sie pojawiaja i pisze wysylaj badz nie wysylaj i mam juz dosc!! tego!!
Strona 1 / 1