Błędy i błędy – jak naprawc system ???
Mam problem z systemem. Od pewnego czasu WinXP strasznie mi se zawesza. Profile otwierają się długo, WinAMP po błędzie mi nie działa, pokazuja sie dziwne komunikaty. Próbowalem Ostatna dobra konfiguracje, ale dzieje sie to samo. Jak naprawić ??? Czy to moźe być wirus ??? Proszę o pomoc :(
Odpowiedzi: 7
Dzieki za pomoc. Działa :–)
rw102:Przy reinstalacji pokazuje mi się komunikat o pliku agp cos tam. Póxniej kaźe go wyszukać... i nie ma go. Doszło do formatu dysku. Nie chce tego !!!!! :(
System podaje inforamacje z prośbą o zainstalowanie driverów AGP, masz je na CD ze sterownikami do płyty głównej, jeśli nie sciągnij sterowniki AGP i podczas komunikatu podaj scieszkę gdzie ten sterownik się znajduje.
Ukley :
Niestety z AGP się pomyliłeś.
Home i profesional mają te same bazy sterowników.
Uaktualnianie 98 na Xp nie jest dobrym pomysłem.
Moźe potrzebujesz sterowniki agp do twojej płyty gł.
Taki soft jest na dołączonej płycie.
A moźe najwyźszy czas na format :?:
Uaktualnianie 98 na Xp nie jest dobrym pomysłem.
Moźe potrzebujesz sterowniki agp do twojej płyty gł.
Taki soft jest na dołączonej płycie.
A moźe najwyźszy czas na format :?:
Pierw zainstaluj moze 98 a puzniej pokombinuj z XP. Tak bedzie prosciej albo skombinuj Proffesionala on ma chyba wszystkie stery do AGP KART MONITORÓW ITP :wink:
Przy reinstalacji pokazuje mi się komunikat o pliku agp cos tam. Póxniej kaźe go wyszukać... i nie ma go. Doszło do formatu dysku. Nie chce tego !!!!! :(
miałem kiedyś winampa i ci powiem źe miałem takie problemy. i juź nie mam winampa i wcale zanim nie tęsknię.
Moźe przeinstaluj system(będzie trwało ale będziesz pewny)
Moźe przeinstaluj system(będzie trwało ale będziesz pewny)
ad–aware
spybot
antywir + online
system mechanic
spybot
antywir + online
system mechanic
Strona 1 / 1