Błagam!!
Błagam Was o instalkę Internet Explorer 7, siedziałem 4 godziny i szukałem, kiedy juz sobie ściągnałem to przy instalacji wysiadł mi komp i straciłęm te instalkę, błagam Was o ten program!!
Odpowiedzi: 4
Innej drogi na dostanie instalki Internet Explorer 7 jak zapisanie się na betatesty nie ma.
Na przyszłosć grzeczniej proszę bo to juź ostatnie ostrzeźenie dla Ciebie Virus233, kaźdy następny wyskok to w konsekwencji Twój nick w karniakach. Chyba jasno się wyraziłem ?
Apeluje o nie dokarmianie trolli, kłódka.
Update: Nowo załoźony temat do zsypu poleciał, nie umiesz się zachowywać w towarzystwie – nikt z Tobą polemizował nie będzie. Tak bardzo Ci na wylocie zalezy ?
Na przyszłosć grzeczniej proszę bo to juź ostatnie ostrzeźenie dla Ciebie Virus233, kaźdy następny wyskok to w konsekwencji Twój nick w karniakach. Chyba jasno się wyraziłem ?
Apeluje o nie dokarmianie trolli, kłódka.
Update: Nowo załoźony temat do zsypu poleciał, nie umiesz się zachowywać w towarzystwie – nikt z Tobą polemizował nie będzie. Tak bardzo Ci na wylocie zalezy ?
Hahaha, bawia mnie tematy z prosba o cracka, instalki programow dla betatesterow itp. To tak jakbym chcial obrobic bank, ale przedtem wypytywal bym sie ludzi jak mam to zrobic. Buahaha :D Pomyslecie i ocencie samych siebie...
gusioo:1. Odpowiednio tytułuj tematy
2. Jak chcesz coś ukraść to radź sobie sam.
3. nie masz statusu betatestera (wnioskuję po temacie) więc nie masz prawa uźywać IE7.
EOT.
nie bedziesz mi mówił co mam prawo a co nie, jak nie chcesz pomóc to spadaj, ktos inny pomoźe :evil:
1. Odpowiednio tytułuj tematy
3. nie masz statusu betatestera (wnioskuję po temacie) więc nie masz prawa uźywać IE7.
EOT.
EOT.
Strona 1 / 1