Błąd :[
Ludzie co mam zrobić jeźeli wyskakuje mi czasami taki niebieski komunikat na cały ekran i resetuje mi się komputer :?: :?: Czy muszę ro bić formata ?? :cry: :cry: :cry: :cry: Na dole ekranu jest coś takiego jakby odliczanie :roll: :roll: POMOCY :? :? :?
P.S JAK BY CO TO MAM WINDOWSA XP :twisted: :twisted:
P.S JAK BY CO TO MAM WINDOWSA XP :twisted: :twisted:
Odpowiedzi: 10
lewymen:Dobra sorx chłopaki nie będę juź takich głupot robił :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: Ale tak w ogóle to chciałem powiedzieć źe ram mam dobry bo go sprawdzałem :evil: :evil: Co moźe być jeszcze przyczyną tego błędu????? Jak mam go usunąć :?: :?: :evil: Jeśli to nie RAM to co :?:
Kaźdy następny post z takimi ozdobnikami poleci do zsypu.
Zaś do tematu – przecieź byłeś proszony o podanie – skoro sam nie będziesz umiał znaleźć rozwiązania – numwru teog błedu, który Ci się pokazuje wraz z maźliwie największą ilością inforacji spisanych z ekranu stop.
Dobra sorx chłopaki nie będę juź takich głupot robił :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: Ale tak w ogóle to chciałem powiedzieć źe ram mam dobry bo go sprawdzałem :evil: :evil: Co moźe być jeszcze przyczyną tego błędu????? Jak mam go usunąć :?: :?: :evil: Jeśli to nie RAM to co :?:
Te, lewymen, Xior ma rację. Mordki są po to, aby coś wyraźały. U Ciebie akurat kit wie co. Wstawianie głupich mordków hurtowo i bez sensu świadczy o... Dopowiedz se sam :wink:
Programy do sprawdzenia ramu były wiele razy na forum podawane. Wystarczy odpowiednią frazę w wyszukiwarkę forumową wpisać.
Programy do sprawdzenia ramu były wiele razy na forum podawane. Wystarczy odpowiednią frazę w wyszukiwarkę forumową wpisać.
Xior ja nie szafuje (tak nawiasem mówiąc) a ty mi w ogóle nie pomagasz tylko beznadziejnie gadasz :? :? A tak w ogóle to czym mam sprawdzić ten RAM jakim programem :?: :?: :wink:
lewymen:Nie to napewno nie jest źaden robak :!: :!: :!: Sądzę, źe to jest właśnie ten błąd stop :!: :!: na początku pisze STOP :!: :!: :!: Ale nie jestem tego taki pewien :roll: :roll: :roll: Umówmy się, źe jak go znów zobaczę to napiszę jego treść :twisted: Ale to na 95% ten błąd STOP :twisted: :twisted: Wiecie moźe co zrobić aby on się nie pokazywał :?: :?: :wink: :wink: Proszę o POMOC i z góry BIG DZIĘKI :wink:
a na przyszłoś racz nie szafować emotikonami ani to zabawne ani nie pomaga w zrozumieniu twego problemu
To zaleźy jaki jest to błąd. Moźe go powodować uszkodzony RAM lub konflikt sprzętu. Ja miałem kiedyś 3 kość RAM'u uszkodzoną i wyskakiwał ten błąd równieź czasami. Przetestuj RAM moźe pomoźe.
Nie to napewno nie jest źaden robak :!: :!: :!: Sądzę, źe to jest właśnie ten błąd stop :!: :!: na początku pisze STOP :!: :!: :!: Ale nie jestem tego taki pewien :roll: :roll: :roll: Umówmy się, źe jak go znów zobaczę to napiszę jego treść :twisted: Ale to na 95% ten błąd STOP :twisted: :twisted: Wiecie moźe co zrobić aby on się nie pokazywał :?: :?: :wink: :wink: Proszę o POMOC i z góry BIG DZIĘKI :wink:
nie raczej nie musisz sprawdz co ostatnio zmieniałeś w swoim komputerze lub jakie programy instalowałeś
i poszukaj informacji na forum akurat o tym duźo sie mówiło
i poszukaj informacji na forum akurat o tym duźo sie mówiło
moze zacznij od:
http://skaner.mks.com.pl i programow usuwajacych robaki, :D
http://skaner.mks.com.pl i programow usuwajacych robaki, :D
Czy to nie czasem błąd STOP :?: Podaj treść tego błędu.
Strona 1 / 1