Błąd zapory systemu Winows...
Po włączeniu, a własciwie po próbie właczenia zapory systemu windows pojawia się taki oto komunikat:
Cóź z tym moźna zrobić??
PS. jeśli ten temat był poruszany na forum to sorki ale niedopatrzyłem się go...
"z powodu niezidentyfikowanego problemu system Windows nie moźe wyświetlić ustawień zapory systemu Winows"
Cóź z tym moźna zrobić??
PS. jeśli ten temat był poruszany na forum to sorki ale niedopatrzyłem się go...
Odpowiedzi: 9
mam powyzysz problem co kolega
Ale to co napisał Żółty nic niepomogło.
Prosze o pomoc!
Ale to co napisał Żółty nic niepomogło.
Prosze o pomoc!
Dzięki za radę, juz wszystko działa! :D :D
Jak masz Professional to Start –> Uruchom –> gpedit.msc i tam Konfiguracja komputera –> Szablony administracyjne –> Sieć –> Połączenia sieciowe –> Zapora systemu Windows i poustawiaj wszystko na Nie skonfigurowano (równieź dla opcji Progil domenowy i Profil standardowy). Jak nie pomoźe to wszystko ustaw na Włączone, zatwierdź zmiany i ponownie poprzestawiaj na Nie skonfigurowano.
Melon_89:Spróbuj Kasperskim :D
z tego co się orientuję to kasperski jest antyvirusem, a ja mam juz antivira :P i niezamierzam go zmieniac :P no chyba źe sie mylę :shock:
Spróbuj Kasperskim :D
Wyeksportowałem, usunąłem w rejestrze i nadal niemogę wybrać czy ma być włączony czy wyłączony... Co do syfa to komp skanowany wczoraj avastem + hijackthis i jest czysto! Niczy innym nieskanowałem! Co moźesz polećić do dalszego wykrywania "śmieci" :?:
Gentelmen_mh:Ale niemogę wybrać czy zapora ma być włączona, wyłączona czy włączona z wyjątkami bo źadna z opcji NIE jest dostępna...
Nie podłapałeś czasem syfa jakiegoś ??
Sprawdź w rejestrze obezność klucza HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall – jak jest to wyeksportuj go do pliku .reg (jako kopia zapasowa) i usuń.
Teraz juź mogę włączyć! :oops: :D Ale niemogę wybrać czy zapora ma być włączona, wyłączona czy włączona z wyjątkami bo źadna z opcji NIE jest dostępna...
niezidentyfikowanego – wystarcz to wpisać do forumowego szukaja.
Strona 1 / 1