Błąd word`a

Witam !

Mam bardzo denerwujący błąd w wordzie i w exelu przy otwieraniu i przy zamykaniu :( do tej pory miałem 2000 lecz od kilku dni zainstaowałem 2003 i to samo od począdku instali na Offisie 2000 było ok ten błąd od niedawna występuje i nie mam pojecia co jest grane wiem tylko tyle źe coś z VisualBasic moźe scren coś wyjaśni to jest tylko przy otwieraniu i zamykaniu tak wszystko działa OK

Dzięki za pomoc jakąkolwiek :lol:

Odpowiedzi: 6

Żółty:

Pewno się zmieniła data modyfikacji lub rozmiar pliku i juź go deinstalator zostawił.

Ach te kochane windowsy i Microsoft źeby z nimi było jaknajmniej problemów :lol: najbardziej wkurzające jest właśnie to źe deinstalatory zostawiają sporo śmieci po usunięciu oprogramowania i trzeba później samemu dochodzić i wywalać je :evil:
popo601
Dodano
01.05.2005 23:57:02
popo601:

.... moźe niepotrzebnie wywalałem tego Adobe Acrobata 6 pro. ale wywaliłem z kadalogu Office PDFmaker.dot i zadziałało owego błędu juź nie ma ....

Tak właściwie to ten szablon co go usunąłeś to chyba pozostałość po Acrobacie jest. Pewno się zmieniła data modyfikacji lub rozmiar pliku i juź go deinstalator zostawił.
Żółty
Dodano
01.05.2005 23:48:58
Żółty napisał:
Spróbuj usunąć/zmienić nazwę pliku szablonu .dot

Żółty jesteś gienialny moźe niepotrzebnie wywalałem tego Adobe Acrobata 6 pro. ale wywaliłem z kadalogu Office PDFmaker.dot i zadziałało owego błędu juź nie ma
:D wiedziałem źe mogę na was liczyć dzięki wszystkim za expresowe odpowiedzi problem rozwiązany w godzinę.
Jeśli by ktoś miał jeszcze jakieś porady to bardzo proszę moźe ktoś się boryka z podobnym problemem

POZDRAWIAM
wszystkich forumowiczów
popo601
Dodano
01.05.2005 23:04:51
Żółty napisał:

Żółty jesteś gienialny moźe niepotrzebnie wywalałem tego Adobe Acrobata 6 pro. ale wywaliłem z kadalogu Office PDFmaker.dot i zadziałało owego błędu juź nie ma
:D wiedziałem źe mogę na was liczyć dzięki wszystkim za expresowe odpowiedzi problem rozwiązany w godzinę.
Jeśli by ktoś miał jeszcze jakieś porady to bardzo proszę moźe ktoś się boryka z podobnym problemem

POZDRAWIAM
wszystkich forumowiczów
popo601
Dodano
01.05.2005 23:04:51
popo601:
czy ma ktoś jeszcze jakąś propozycję :?:

Żółty
Dodano
01.05.2005 22:53:34
Zrobiłem tak jak w instrukcjach i nie dało to oczekiwanego rezultatu nawet odinstalowałem Pdf–a 6 pro i wyczyściłem rejest :( czy ma ktoś jeszcze jakąś propozycję :?:
popo601
Dodano
01.05.2005 22:45:59
popo601
Dodano:
01.05.2005 21:02:04
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1