Błąd w rundzie 2
Witam,
chciałbym zgłosić błąd, przez który źle odpowiedziałem na pierwsze pytanie rundy 2. Czyli:
1. Zasadniczym celem funkcji wiadomośći błyskawicznych offline, w usłudze Windows Live Messenger, jest:
Zobacz podpowiedź
a) Pozostawienie wiadomości tekstowej użytkownikowi, który nie jest obecnie w trybie online.
b) Przekazanie wiadomości, jej odbiorcy, gdy nie jesteśmy połączeni z Internetem
c) Pozostawienie wiadomości tekstowej w folderze offline, z którego w szybki sposób będziemy mogli skorzystać, po przejściu adresata wiadomości w tryb online
d) Przekazanie wiadomości, jej odbiorcy, gdy znajduje się on w tej samej sieci lokalnej co my
Po opublikowaniu odpowiedzi całość wygląda jak wyżej, jednak gdy odpowiadałem na to pytanie, treść 1 ("poprawnej odpowiedzi") brzmiała:
a) Pozostawienie wiadomości tekstowej użytkownikowi, który nie jest obecnie w trybie offline.
Już wtedy wydało mi się to podejrzane, bo żadna odpowiedź nie pasowała, jedynie 3 była " mniej więcej dobra" dlatego zaznaczyłem ją.
Proszę o ustosunkowanie się do tego incydentu. Jeśli to był błąd (bo chyba nie oszukujecie), proszę o przyznanie się do niego i zrekompensowanie uczestnikom konkursu (w tym mnie) tego niedopatrzenia, ponieważ pewnie nie tylko ja się na to natknąłem.
Odpowiedzi: 2
Proszę wszystkie wątpliwości zgłaszać mailem: info@grupacentrumxp.pl. Nie możemy niczego sparwdzać, dopóki każdy z was z osobna nie wyśle maila.
Dokładnie, również przyłączam się do prośby zrobienia coś z tym, także straciłem punkt przez to. Odpowiedzi na pytanie wydawały się co najmniej 'dziwne'..
Teraz w odpowiedziach widnieje "..który nie jest obecnie w trybie online." , kiedy to w teście było "..który nie jest obecnie w trybie offline."
Chyba to nie jest zbyt fair? Administracjo?
-
Mialem to samo pytanie. Musze przyznac ze bylo tam slowo offline tak jak mowicie. Mimo to odpowiedzialem na nie poprawnie, bo pozostale odpowiedzi sa po prostu wyssane z palca a wrecz zabawne. Dopuscilem wiec blad bo nie moglo byc przeciez inaczej (przeczytajcie sobie te odpowiedzi na spokojnie - tylko jedna jest mozliwa - wlasnie ta z bledem ktory poprawiono). Natomiast jesli Kuba to uwzgledni to tylko punkt dla Was ;)
Strona 1 / 1