Błąd w Operze
Mam problem związany z Operą. Wczoraj ją zainstalowałem poniewaź słyszałem źe jest niezła. Po instalacji uruchomiła sie prawidłowo. Przez około 5 minut pracowałem na niej bez problemu, aź tu nagle błąd systemu windows :
Aplikacja powodująca błąd opera.exe, wersja 7.0.3865.0, moduł powodujący błąd unknown, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x00000000.
I nic wiecej. Czy to nowy wybryk Service Packa 2?
Czy jest jakiś sposób aby Opera działałą prawidłowo?
Czyźby Opera była na długiej liście liści programów nie działających prawidłowo z Windowsem XP SP2?
Czy to tylko taki przypadek, źe tylko u mnie jest taki błąd?
Proszę o jak najszybszą odpowiedz!!
Aplikacja powodująca błąd opera.exe, wersja 7.0.3865.0, moduł powodujący błąd unknown, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x00000000.
I nic wiecej. Czy to nowy wybryk Service Packa 2?
Czy jest jakiś sposób aby Opera działałą prawidłowo?
Czyźby Opera była na długiej liście liści programów nie działających prawidłowo z Windowsem XP SP2?
Czy to tylko taki przypadek, źe tylko u mnie jest taki błąd?
Proszę o jak najszybszą odpowiedz!!
Odpowiedzi: 3
U mnie jest podobnie. Od jakiegos czasu Operka lubis sie sypnac. Komunikat bardzo podobny.
Wystapil blad... z tym ze modul powodujacy blad to plik ntdll.dll czys cos w tym stylu ;) Nie pamietam dokladnie.
Wystepuje najczesciej przy probie zamkniecia zakladki.
[update] ten plik (ntdll.dll) moze w niektorych przypadkach powodowac problemy (po inst SP2).
Jak sobie z tym radzic, po ang :
http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=13&threadid=52978&enterthread=y
Wystapil blad... z tym ze modul powodujacy blad to plik ntdll.dll czys cos w tym stylu ;) Nie pamietam dokladnie.
Wystepuje najczesciej przy probie zamkniecia zakladki.
[update] ten plik (ntdll.dll) moze w niektorych przypadkach powodowac problemy (po inst SP2).
Jak sobie z tym radzic, po ang :
http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=13&threadid=52978&enterthread=y
A jednak to nie był virus. Po zeskanowaniu antyvirusem nie znaleziono nic, a co Opera sie wyłącza to się wyłącza...
Chyba teraz trzeba czekać na łatki Microsofta. Przypuszczam źe błąd ten spowodowany jest SP2. Jak ktoś miał taki błąd i go w jakiś sposób rozwiazał proszę o kontakt!!
Chyba teraz trzeba czekać na łatki Microsofta. Przypuszczam źe błąd ten spowodowany jest SP2. Jak ktoś miał taki błąd i go w jakiś sposób rozwiazał proszę o kontakt!!
Byc moze przypadek i wystarczy reinstall a byc moze problem z Java czy tez jakims wirusem. IE czesto sie w ten sposob wysypuje – mowa oczywiscie o wirusach.
Strona 1 / 1