błąd w nero
witam
ostatnio kupiłem nagrywarke dvd liteon shw–160p6s chodziła ok, po dwóch dniach wypalania róznego rodzju płyt w nero 6 wywala mi "błąd komunikacji" i przerywa zapis, odinstalowałem napęd i nero wgrałem od nowa ale dalej wywala ten błąd nie wiecie skad to moźe być?
ostatnio kupiłem nagrywarke dvd liteon shw–160p6s chodziła ok, po dwóch dniach wypalania róznego rodzju płyt w nero 6 wywala mi "błąd komunikacji" i przerywa zapis, odinstalowałem napęd i nero wgrałem od nowa ale dalej wywala ten błąd nie wiecie skad to moźe być?
Odpowiedzi: 3
Zasilacz bym sprawdził na Twoim miejscu – moźliwe źe po podpięciu drugiego napędu po prostu nie ( przepraszam za słowo) wydala :roll: – no dobra – brakuje mu mocy w tej gałęzi zasilania .
wymieniłem nagrywarke i znów dwie płytki nagrałem i było ok. Jak paliłem palić trzecią znów sie pojawił "błąd komunikacji". Odłączyłem drugi napęd podłączony do tego samego ide secondary i pomogło. Pale juź dwudziestą płytke i jest ok. :lol:
Hasło – cel juz masz. Teraz tylko zasiądź do czytania tego co np. google pokaźą.
Strona 1 / 1