Błąd w grach(programach)w xp
Niedawno miałem wirusa sformatowałem wszystko (w sumie załoźyłem nawet nowe partycje fdiskiem pod dosem)Wgrałem 98 na niego nałoźyłem xp(tak juź wcześniej miałem)no i co się okazuje, w czasie gry po kilkunastu–kilku minutach wyświetla się komunikat o błedzie(źe coś się odwołuje do czegoś itd.)Wcześniej nigdy nie działy się takie cyrki. Mam zainstalowanego antywirusa(zresztą sprawdzałem róźnymi, niema źadnej infekcji)Jestem sflustrowany zaczynam nielubić xp chociasz wcześniej robił na mnie wraźenie. Moźe ktoś wie co to moźe być.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH HAIL!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH HAIL!!!
Odpowiedzi: 9
Powiem ci źe mieszałem właśnie troche z ntfs i fatem
Moźe masz racje źe to przez to sie dzieją takie cuda.
Robie format i zobaczymy. Dzieki źe chociasz ty podzieliłeś się swoją wiedzą. :)
Moźe masz racje źe to przez to sie dzieją takie cuda.
Robie format i zobaczymy. Dzieki źe chociasz ty podzieliłeś się swoją wiedzą. :)
przy nakładaniu XP na win 98 zmieniałes system plikow z ntfs na fat32 ?? ja mialem problemy z ntfs – wiekszosc gier sie sypalo. Ale kiedy postawilem XP na fat32 wszystko wrocilo do normy...
Włśnie chodzi o to źe nieinstalowałem zadnego c++
Ten błod brzmi mniej wiecej tak .......ze polecenie czegoś nie moze zrobic coś bo to coś juź jest zarezerwowane, wobec czego to polecenie powoduje błąd c++ (wiem źe troche namieszałem no ale to właśnie tak wygląda) :(
Ten błod brzmi mniej wiecej tak .......ze polecenie czegoś nie moze zrobic coś bo to coś juź jest zarezerwowane, wobec czego to polecenie powoduje błąd c++ (wiem źe troche namieszałem no ale to właśnie tak wygląda) :(
Włśnie chodzi o to źe nieinstalowałem zadnego c++
a instalowales c++ ?
to jest jakis błąd związany z C++
to jest jakis błąd związany z C++
:D EJ KOZAKI NO CO JEST –pomoźe mi ktoś
:D EJ KOZAKI NO CO JEST –pomoźe mi ktoś
Strona 1 / 1