Błąd w czasie wykonywania
Witam.
Podczas przeglądania stron www co jakiś czas wyskakuje mi okienko z błędem o treści:
Wystąpił błąd w czasie wykonywania.
Czy chcesz debugować?
Wiersz: 93
Błąd: Oczekiwano obiektu.
Na dole okienka mam do wyboru TAK lub NIE.Jeśli wcisne NIE to wyskakuje znowu to samo okno tylko z innym numerem wiersza.Jeśli wcisne TAK otwiera sie edytor skryptów w którym nie mam pojęcia co trzeba zrobić.Jak się tego pozbyć?O co tu wogóle chodzi?
Podczas przeglądania stron www co jakiś czas wyskakuje mi okienko z błędem o treści:
Wystąpił błąd w czasie wykonywania.
Czy chcesz debugować?
Wiersz: 93
Błąd: Oczekiwano obiektu.
Na dole okienka mam do wyboru TAK lub NIE.Jeśli wcisne NIE to wyskakuje znowu to samo okno tylko z innym numerem wiersza.Jeśli wcisne TAK otwiera sie edytor skryptów w którym nie mam pojęcia co trzeba zrobić.Jak się tego pozbyć?O co tu wogóle chodzi?
Odpowiedzi: 8
Debugowanie to generalnie procedura pozwalajaca m.in. krok po kroku sprawdzic poprawnosc programu (skryptu). Pozyteczna dla ludzi piszacych ww. rzeczy. Zwykli uzytkownicy moga ja spokojnie wylaczyc w IE.
Wyłączyłem.Okienko juz nie wyskakuje, ale właśnie jak to sie ma do tego o co pyta Tomekk.Czy wyłączenie tego nie zaszkodzi niczemu innemu ?
Ale jeźeli ją wyłącze, to anuluje jakieś funckje, czy tylko komunikaty ??
Funkcja ta odpowiada za sprawdzanie poprawności skryptów itp. Jak ją wyłączysz to to okienko się nie pokaźe.
A za co odpowiedzialna jest ta funkcja ??
Odpal IE –> Opcje internetowe –> Zaawansowane i odznacz debugowanie skryptow :wink: .
Dodam jeszcze źe zaczęło mi się to dziać odkąd zainstalowałem Samurize i po kombinacjach ze skryptami właśnie w tym programie.Moźe to jedno z drugim coś się źre.
Ja zawsze klikam na nie i stronka mi się odpala,
ale nie wiem czym jest to spowodowane,
domyślam się, źe nie otwiera pewnych wierszy lub coś takiego.
ale nie wiem czym jest to spowodowane,
domyślam się, źe nie otwiera pewnych wierszy lub coś takiego.
Strona 1 / 1