blad typu crc lub uszkodzone pliki
witam
od niedawna posiadam nowy sprzet i mam nastepujacy problem
gdy instaluje jakis porogram/gre to w czasie instalaci wyrzucany jest blad ze nie moze byc kontynulowana bo jakis plik ejst uszkodzony (dziwne jest to ze za kazdym razem w innym meiscu przegrywa i inny plik) podobnie jest z archiwami jeli mam plik spakowany i podzielony rarem np na 40 kawalkow po 15mb to przy wypakowywaniu zatrzymuje mowiac ze ktoras czesc jest uszkodzona (blad typu crc) i tu tez za kazdym razlem inny pliczek lub pliczki. archiwa sa wpelni sprawne rozpakowajua sie na sprzecie brata, gry tak samo sie instaluja.
co mzoe byc przyczyna?
formatowanie dysku i instalacja xp nie przyniosla rezultatow....
pomocy
od niedawna posiadam nowy sprzet i mam nastepujacy problem
gdy instaluje jakis porogram/gre to w czasie instalaci wyrzucany jest blad ze nie moze byc kontynulowana bo jakis plik ejst uszkodzony (dziwne jest to ze za kazdym razem w innym meiscu przegrywa i inny plik) podobnie jest z archiwami jeli mam plik spakowany i podzielony rarem np na 40 kawalkow po 15mb to przy wypakowywaniu zatrzymuje mowiac ze ktoras czesc jest uszkodzona (blad typu crc) i tu tez za kazdym razlem inny pliczek lub pliczki. archiwa sa wpelni sprawne rozpakowajua sie na sprzecie brata, gry tak samo sie instaluja.
co mzoe byc przyczyna?
formatowanie dysku i instalacja xp nie przyniosla rezultatow....
pomocy
Odpowiedzi: 2
zrobilem test program memtest i oj trochce errorkow bylo jutro wymatuje jedna kosc i sprawdze jak bedzie dzialac.. a potem druga.. ale to jutro teraz ide spac :)
i faktycznie czasem lepiej poczytac archiwum niz zaczynac nowy temat
i faktycznie czasem lepiej poczytac archiwum niz zaczynac nowy temat
:D "coś klamie" – Moźe przetaktowany sprzęt !!!
Strona 1 / 1