Błąd transferu plików
Mam XP. Takie gry jak underground albo colin mcrae, mi nie wchodzą, bo pojawia się jakiś błąd transferu czy coś wtym stylu!!! W undergroundzie zatrzymuje mi się instalacja na jakimś tracku, a w colinie coś podobnego (błąd w transferze plików :? ) i dlej się nichcą instalować!!. Jak ktoś ma jakieś pomysły niech pisze :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Odpowiedzi: 8
Ten sam problem wystąpił u mojego bratanka, rozwiazaniem okazało się przeczyszczenie soczewki napędu.
Sprawdzałem juź u mojego brachola ciotecznego i działają bez zarzutów :cry: :cry: :cry:
lewymen:Pamięć RAM mam oryginalną KINGSTONA. Mam 512DDR :roll: :roll: :roll:
Czy ja pytam co to jest i ile tego ? :o
Sugerowałem bys dokonał sprawdzenia poprawności jej działania jakimś programem – coś mi się widzi, źe nazwy ze dóch nawet juź dziś podawałem.
To, źe kości były testowane po produkcji nie znaczy, źe niem ogły się wysypać teraz, inną sprawą jest pradopodobieństwo takiego zdarzenia.
Weź te płyty "do kolegi" i sprawdź u niego – w ten sposób – o ile instalacja pójdzie – wykluczysz wadę płyt.
Pamięć RAM mam oryginalną KINGSTONA. Mam 512DDR :roll: :roll: :roll:
Tak o laser i jego czystość.
A ten RAM sprawdzałeś?
A ten RAM sprawdzałeś?
wiesz co "RABIN" colin jest oryginalny :lol: ale underground...... :oops: Wspomniałeś coś o czytniku.
Chodziło ci o laser :?: :?:
Chodziło ci o laser :?: :?:
Sprawdź pamięć, bo zakładam źe płyty są oryginalne.
Jreźlei z pamięcią nic nie wskórasz to zostaje brudny czytnik i ew. kontakt z wydawcą płyt.
Jreźlei z pamięcią nic nie wskórasz to zostaje brudny czytnik i ew. kontakt z wydawcą płyt.
Sprawdź pamięć, bo zakładam źe płyty są oryginalne.
Strona 1 / 1