Bład systemu podczas gry
:arrow: Mam taki problemik bardzo uciazliwy podczas grania w gre tj; FAR CRY i QUAKE 4 :? (bo narazie tylko w te gram) w srodku gry komp. albo sie wiesza albo wyskakuje niebieski obraz i wypisane jest blad systemu ten obraz pojawil sie aby nie uszkodzic komputera itd. gry od poczatku moge uruchomic ale od ostatniego lewela niestety nie bo dzieje sie to samo . Moj sprzecik to atlon 3000 64 + 512 ram gf. 6600 windows xp . :D Prosze o wsparcie moze mial ktos takie problemy i mi pomoze "dziekuje"...
Odpowiedzi: 4
:D :D miales chyba racje zapodalem najnowsze sterowniki i ruszylo pogrzebalem troche w biosie , w ustawieniach i prosze jak reka odjol narazie gra dzieki za podpowiedz :lol: :lol:
źe tak spytam, sterowniki najnowsze ?
:P Nie zaden numerek tylko ostrzezenie o zagrozeniu komp. Za podkrecaniem nie jestem z obawy bo jest to nowy sprzet ma dopiero 2 miechy , a xp to kopia, orginal teraz chce wgrac bo udalo mi sie zalatwic ale chcialem uniknac formatowania i stad ta prosba moze to system a moze cos innego , a pamiec w jednej kosci, na biosie sie zupelnie nie znam dlatego prosze bardziej rozwiezle :shock: . A prad to o zasilacz chodzi to ma niby 400 watt ... :wink:
A ten błąd to jakiś numerek ma czy tytlko informacja o zatrzymaniu się tam pojawia?
Tak bym na część prądową w ciemno stawiał, ale bez pewności.
Ten XP to jest z jakimś SP i łatami czy goły ?
Kręciłeś coś czy ustawione tak jak fabryka dała?
Pamięć w jednej kości czy w dwóch ( ew. dualu ) i jak ustawiona w BIOS–ie – recznie czy by SPD ?
Tak bym na część prądową w ciemno stawiał, ale bez pewności.
Ten XP to jest z jakimś SP i łatami czy goły ?
Kręciłeś coś czy ustawione tak jak fabryka dała?
Pamięć w jednej kości czy w dwóch ( ew. dualu ) i jak ustawiona w BIOS–ie – recznie czy by SPD ?
Strona 1 / 1