błąd stronnicowania ––> BlueScreen

Witam,

mam taki problem:

podlanczam do laptopa (Fujitsu Siemens AMIlO Pro v8010) modem do bezprzewodowego internetu Sony Ericson GC89 (plus gsm)...do łączenia się z internetem koźystam z Wireless Manager (program dostarczony razem z modemem)

mam Win XP prof. SP2

łącze się z internetem i zaczynają mi sie sypać błędy i ostrzeźenia w "PODGLĄD ZDARZEŃ" na zmiane:
1.Podczas operacji stronicowania wykryto błąd urządzenia \Device\Harddisk0\D.
2.Urządzenie \Device\Ide\iaStor0 nie odpowiedziało w ramach ustalonego limitu czasu.
iaStor.sys jest sterownikiem do – Intel(R) 82801 FBM SATA AHCI Controler

przy pojawianiu się kolejnego błędu komputer zwalnia (nawet się myszką nie da ruszyć) a po pewnym czasi BLUE SCREEN :

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR

STOP: 0x0000007A (0xC07C14B8, 0XC0000056, 0xF829778A, Ox1508B860)
Ntfs.sys – Address F8297DAD base at F8242000, Date Stamp 41107eea

i reset...

sprzęt sprawdzałem i jest w porządku.
sprawdzałem teź czy przy innych sposobach łączenia się przez internet występują błędy... przez kabel i nawet przez tą samą karte ale w sieci radiowej (Wi–Fi Hotspot na uczelni) wszystko jest OK... tyle ze jak byłem podłączony do sieci radiowej to nie uźywałem programu Wireless Manager...

do tej pory robiłem reinstal Windows'a i oprogramowania do karty, skany antywirami, scandisk...

mecze się z tym juź od 3 miesięcy, mam nadzieje ze ktoś wie co tu się dzieje ...
pozdrawiam!

Odpowiedzi: 2

Skaven:
tyle ze jak byłem podłączony do sieci radiowej to nie uźywałem programu Wireless Manager...
Przeciez to jest jakis trop. Moze ten program u Ciebie nie pracuje poprawnie ? Moze "gryzie sie" z czyms ? Szukales czegos, co mogloby go zastapic ?
EL NINO
Dodano
20.12.2005 19:34:34
Skaven:
tyle ze jak byłem podłączony do sieci radiowej to nie uźywałem programu Wireless Manager...
Przeciez to jest jakis trop. Moze ten program u Ciebie nie pracuje poprawnie ? Moze "gryzie sie" z czyms ? Szukales czegos, co mogloby go zastapic ?
EL NINO
Dodano
20.12.2005 19:34:34
Skaven
Dodano:
20.12.2005 14:59:33
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1