Blad sprawdzania autetycznosci systemu.
czesc, ostatnim razem jak wlaczylem komuter to wyskoczyla mi taka wiadomosc. Komputer kupowalem razem z zainstalowanym systemem i niewiem czy to jest nielegalne i czy moge sie obawiac jakis konsekfencji ? Mam sie spodziewac jakis gosci?
Odpowiedzi: 19
Behe:No to ja mam jeszcze większy problem. Bo ja mam oryginalnego Windowsa XP i mam ten sam problem. Wczoraj ściągnałem najnowsza aktualizację. Co robić w takim jak mój przypadku? Proszę o pomoc, bo naprawdę lekko mnie irytuje taki stan rzeczy. Pozdrawiam.
tobie i innym podobnym odpowiem tak:
odinstalujcie popawkę poprzez dodaj/usuń programy
o tym :arrow: nr; KB905474
i zresetuj kompa
i na przyszłość jej nie instalowac :mrgreen:
Zadzwoń do Microsoft'u.
No to ja mam jeszcze większy problem. Bo ja mam oryginalnego Windowsa XP i mam ten sam problem. Wczoraj ściągnałem najnowsza aktualizację. Co robić w takim jak mój przypadku? Proszę o pomoc, bo naprawdę lekko mnie irytuje taki stan rzeczy. Pozdrawiam.
Zostałes zrobiony w h...Jeśli poprosiłeś o wgranie systemu to zainstalowali ci pirata,ale na twoją odpowiedzialność.Przypuszczam,źe nic nie wskórasz jeśli nie masz faktury kupna.Jedyne co Ci mogę doradzić to wejdz w dodaj usuń programy zaznacz aktualizację,i usuń tą ostatnią.Powinno pomóc.Znam juź 2 przypadki,źe pomogło.Pozdrawiam
Zgłoś na policje, źe w sklepie sprzedano Ci piracki system lub źądaj wymiany w sklepie.
BTW ciekaw jestem ile jeszcze moźna kwilić nad dwoma łatkami, które instaluje się za zgodą uźytkownika.
P.S: MS w bazie KB podaje sposób usunięcia tych łatek, więc paszli na strony MS'u.
Link podałem w którymś z postów.
BTW ciekaw jestem ile jeszcze moźna kwilić nad dwoma łatkami, które instaluje się za zgodą uźytkownika.
P.S: MS w bazie KB podaje sposób usunięcia tych łatek, więc paszli na strony MS'u.
Link podałem w którymś z postów.
Jak się tego pozbyć? Pewnie napiszecie, źe mam kupić oryginała, ale ja mam system instalowany w kompie ze sklepu.
nider, jesli stac Cie tylko na tyle, daruj sobie takie posty.
:lol: :mrgreen:
Spytał się czy ma się spodziwać jakiś gości, to mu odpowiedziałem źe w przeciągu miesiąca zapewne tak, kolega moźe przyjść, ciotunia moźe wpaść na kawke, róźne osoby. :lol:
ozacznijmy od tego ze jak nie maja onformacji ze masz jakas dystrybujcje plyt itd to napewnbo nie p[rzyjda
Póki,co masz racje ale znam przypadek kiedy to zirytowany głośną imprezą sąsiad zadzwonił w sprawie zakłócania ciszy nocnej podczas interwencji wpadł w oko niewinnie sobie wyglądający komputer a co w nim było okazało się w przeciągu kilkunastu kolejnych minut i po zarekwirowaniu juź sprzętu podczas kontroli przez informatyków.Cienko to się skończyło... :cry:
tylk ozacznijmy od tego ze jak nie maja onformacji ze masz jakas dystrybujcje plyt itd to napewnbo nie p[rzyjda bo daje sobie glowe uciac ze kazdy z was ma w domu jakiegos pirata
i po co go w ogole straszycie ?
i po co go w ogole straszycie ?
Jeszcze jedno : Policja stojąca przy drzwiach do mieszkania ma prawo do wejścia bez stosownego nakazu w momencie gdy istnieje ryzyko zatajenia badź zniszczenia
dowodów w przypadku relizowania wymogów administracyjnych... :o Tak,źe kiedy juz stoją przed drzwwiami jest za późno na niszczenie bądź łamanie płytek[/b]
dowodów w przypadku relizowania wymogów administracyjnych... :o Tak,źe kiedy juz stoją przed drzwwiami jest za późno na niszczenie bądź łamanie płytek[/b]
Juź tak kolegę nastraszyliście,źe pewnie wszystkie płyty połamał...:o Socjotechnika działa jak widać...Pozdro!
LoVeMeR, skoro komputer kupowałeś z zainstalowanym juz systemem, za który zapłaciłeś oczywiście, masz prawo czuć się oszukanym.
Na Twoim miejscu panom ze sklepu posłałbym stosowną porcje jobów.
W innym natomiast wypadku moźesz mieć pretensje tylko do siebie.
Na Twoim miejscu panom ze sklepu posłałbym stosowną porcje jobów.
W innym natomiast wypadku moźesz mieć pretensje tylko do siebie.
pamietajacie tez ze gdy polcja bedzie prz dzwiach a niebedzie niekogo pelnoletniego w domu nie musice ich wpuszczac zreszta tylko z nakazem mozna ich wpuscic
czy to jest pewne? A jesli juz sie pozbylem tego problemu ?
Run Forrest, Run !!! :lol:
Nie prawda ze tym miesiacu, to klamstwo podle.
Wiem na pewno, ze od wykrycia to Policja wpada na chate po ok. 5 tyg.
Robia cala rewizje /plyty z filmami, programami/
Radze ci polamac wszystkie plyty jak najszybciej, albo do komorki zaniesc. Nie dawaj ich nikomu, bo cie o handel posadza.
chyba bede ostatni przed zamknieciem postu, bo moderatorzy zamykaja te posty, zeby nikt nie moglgo ostrzec ludzi!!!!
Wiem na pewno, ze od wykrycia to Policja wpada na chate po ok. 5 tyg.
Robia cala rewizje /plyty z filmami, programami/
Radze ci polamac wszystkie plyty jak najszybciej, albo do komorki zaniesc. Nie dawaj ich nikomu, bo cie o handel posadza.
chyba bede ostatni przed zamknieciem postu, bo moderatorzy zamykaja te posty, zeby nikt nie moglgo ostrzec ludzi!!!!
W tym miesiącu? z całą pewnością.
Strona 1 / 1