Błąd skryptu programu Internet Explorer – straszne jaja!!!
Nikt nic nie wie co jest grane. Błąd wyskajuje na stronie mojego rachunku w supermaklerze bdm. Mam zainstalowane wszystkie potrzben programy i Jave najnowszą. Przy robieniu wartści rachunku wyskakuje "Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie". W pomocy techniczej mówią źe szystko jest ok i wina jest po mojej stronie. Mam wyłączone "popups" i "ads" a i tak błąd wyskakuje. Załączam zdjęcie błędu. Moźe ktoś z was będzie wiedział co jest grane. Do korzystania z tej strony wymagany jest Internet Explorer wiec np. Netscape czy Opera nie wchodzi w grę.
Odpowiedzi: 12
...a i jeszcze jedno, bo jak utworzyłem to drugie konto, miało ono konto uprawnien administratora teź. I przez resetowaniem kompa były dwa konta, a po juz tylko jedno to nowe. Stare konto znikło. Nie wiem czy to normalne. Bo nowe konto jest bez tych dokumentów ze starego, ale programy zainstalowane są prawie wszystkie te same. Dziwne troche.
/Pozdr. Kin9
/Pozdr. Kin9
No, rozwiązałem problem. Byłem u kumpla na kompie u niego strona działala, u mnie nie chciała. Teraz juz byłem pewny, źe problem jest u mnie.
Nic nie pomagało, nowa java i inne ustawienia w zaawansowanych...
Wpadł mi do głowy pomysł, niektórzy z was powiedzą, źe bezsensu. Ale sens był. Załoźyłme nowe konto urzytkownika pod win XP i zalogowalem sie. Konta mają indntiwidualną konfigurację. Strona zadziałała. Dziwne, bo bez nowej Javy, łatek i specjalnej konfiguracji w zaawansowanych. Wszystko jest si.
Pozdr. /kin9
Nic nie pomagało, nowa java i inne ustawienia w zaawansowanych...
Wpadł mi do głowy pomysł, niektórzy z was powiedzą, źe bezsensu. Ale sens był. Załoźyłme nowe konto urzytkownika pod win XP i zalogowalem sie. Konta mają indntiwidualną konfigurację. Strona zadziałała. Dziwne, bo bez nowej Javy, łatek i specjalnej konfiguracji w zaawansowanych. Wszystko jest si.
Pozdr. /kin9
OOps :oops: Sorx, niedoczytałem :roll:
Kumagoro:Spróbuj w operze, mi pomogło :)
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam – czytanie ze zrozumieniem w narodzie ginie, bowiem
kin9:Do korzystania z tej strony wymagany jest Internet Explorer wiec np. Netscape czy Opera nie wchodzi w grę
Spróbuj w operze, mi pomogło :)
Najnowsza czyli czyja ? Suna ? Bo rozmiar wskazuje ze to Java Sun. Moze do tej strony musisz uzywac javy M$ ?
mam zainstalowaną najnowszą pełną 14,6MB wersje Javy, wiec wydaje sie, źe to nie to
W takim razie pozostaje sprawdzenie czy to nie posypana java – co jest prawdopodobne – i jej reinstalacja.
nie działa, sprawdzałem
nie działa, sprawdzałem
w narzędziach IE "wyłącz debugowanie skryptu" zaptasz i bedziesz miał spokój z komunikatem.
w narzędziach IE "wyłącz debugowanie skryptu" zaptasz i bedziesz miał spokój z komunikatem.
Strona 1 / 1