Bład przy rozpakowywaniu pliku zip
Ściągnąłem grę dokładnie RAGNAROK ONLINE z oficjalnej strony [ USA ] – niestety przy rozpakowywaniu występuje błąd ... :(
Dokładnie przy pliku Data1.cab [ z 716MB – 729MB – po rozpakowaniu – to właśnie plik Data1.cab – czyli 99% pliku]
Gdyby plik był mniejszy zlejkcewaźyłbym problem.
Niestety mam ogrniczony transfer – a 716MB to dla mnie dosyć duźo!
Przy próbie rozpakowania WinRARem:
Przy próbie rozpakowania WinZip'em:
Mam najnowsze wersje WinRAR 3.34 i WinZip 9.0
Grę ściągałem, jak powiedziałem wyźej z OFICJALNEJ STRONY – z którą polecił mi znajomy, który, po ściągnięciu gry, nei miał źadnych problemów!
Uźywałem FlashGet'a 1.60a
HELP – czy moźna w jkiś sposób to naprawić? :roll:
Dokładnie przy pliku Data1.cab [ z 716MB – 729MB – po rozpakowaniu – to właśnie plik Data1.cab – czyli 99% pliku]
Gdyby plik był mniejszy zlejkcewaźyłbym problem.
Niestety mam ogrniczony transfer – a 716MB to dla mnie dosyć duźo!
Przy próbie rozpakowania WinRARem:
! C: ag_setup_e.zip: CRC failed in Data1.cab. The file is corrupt
Przy próbie rozpakowania WinZip'em:
Some Data in your Zip file is damaged. The CRC is 3ff73bc6 but should be 9c05be2
Mam najnowsze wersje WinRAR 3.34 i WinZip 9.0
Grę ściągałem, jak powiedziałem wyźej z OFICJALNEJ STRONY – z którą polecił mi znajomy, który, po ściągnięciu gry, nei miał źadnych problemów!
Uźywałem FlashGet'a 1.60a
HELP – czy moźna w jkiś sposób to naprawić? :roll:
Odpowiedzi: 6
Program MemTest spod Windowsa i testuj pamieci, miałem te same problemy.
Ad@$:Moźna teź (o ile licencja pozwala) skopiować tę grę od wspomnianego kolegi
Ściąganie gry jest jak najbardziej legalne – tylko źe kolega nie ma juź tej gry. :(
Spróbuje Tweak'iem Xp i napisze o efekcie.
Komunikat jest oczywisty DAMAGE, ale warto spróbować jeszcze Tweak'iem XP. Naprawia zipy, ale na trochę innej zasadzie niź WinRAR
Moźna teź (o ile licencja pozwala) skopiować tę grę od wspomnianego kolegi
Moźna teź (o ile licencja pozwala) skopiować tę grę od wspomnianego kolegi
Plik jest po prostu uszkodzony i raczej moźe pomóc tylko ponowne ściągnięcie.
Nie pomogło .... :( :( :(
Rozpakowałem grę za pomocą programu ZigZag 1.6.2
Uszkodzony jest plik Data1.cab a w nim dokłądnie plik:
data.grf
Oto komunikat błędu:
Rozpakowałem grę za pomocą programu ZigZag 1.6.2
Uszkodzony jest plik Data1.cab a w nim dokłądnie plik:
data.grf
Oto komunikat błędu:
Extracting to "D:Data1"
Use Path: yes Overlay Files: no
Warning: skipping "" because it is located on a device type that is unknown to Windows.
If you feel that this is incorrect, please contact WinZip's technical support (support@winzip.com), specifying the filename and device. Our support staff will use this information to provide you with a method for bypassing this condition.
Error extracting
Warning: skipping "" because it is located on a device type that is unknown to Windows.
If you feel that this is incorrect, please contact WinZip's technical support (support@winzip.com), specifying the filename and device. Our support staff will use this information to provide you with a method for bypassing this condition.
Error extracting
Error extracting
Error extracting
Error extracting
Error extracting
Extracting data.grf
CAB file Data1.cab is corrupt
W winrarze jest opcja naprawiania archiwów otwierasz plik winrarem i prawy PM napraw archiwum,tworzy nowe archiwum z przegrostkiem rebuilt,spróbuj je wypakować.
Strona 1 / 1