błąd przy instalacji service pack'a 1 :(
witam ziomy 8) mam pewiem problemik przy początku instalacji service pack'a czyli sprawdzanie bierzącej konfiguracji (wykonywanie inwentaryzacji) nagle występuje błąd "plik c:/windows/system32/drivers/atapi.sys jest ptwarty lub uzywany przez inna aplikacje.
Zamknij wszystkie inne aplikacje i kliknij przycisk ponów próbę" hmmmm nie mam zielonego pojęcia co z tym zrobić :/ podejrzewam ze biega mniej wiecej o cd–rom przynajmniej tak wynika z błędu ZAZNACZAM ze 1 dzień temu formatowałem dysk i jest czyściutki 8) aha nie dałem archiwizacji plików poniewaź nie chciałem marnować miejsca na dysku a tego nie mam zbyt wiele :/ (20GB) prosze o pomoc dla kazdego stawiam PIWO ;)
pozdro ziomy ;)
Zamknij wszystkie inne aplikacje i kliknij przycisk ponów próbę" hmmmm nie mam zielonego pojęcia co z tym zrobić :/ podejrzewam ze biega mniej wiecej o cd–rom przynajmniej tak wynika z błędu ZAZNACZAM ze 1 dzień temu formatowałem dysk i jest czyściutki 8) aha nie dałem archiwizacji plików poniewaź nie chciałem marnować miejsca na dysku a tego nie mam zbyt wiele :/ (20GB) prosze o pomoc dla kazdego stawiam PIWO ;)
pozdro ziomy ;)
Odpowiedzi: 8
cerber1978:Co hip hop moźe z człowieka zrobić .... :idea: :?: :idea: :!: :!: :!:
hip hopu nie słucham broń cię Panie Boźe :!: :roll: 8) to tak po prostu fajnie brzmi :D tak czy owak problem rozwiązany :idea:
elo ziomale mialem ten sam problem i rozwiązałem go w ten sam sposób co wy tylok ze mialem troche wiecej problemów
Co hip hop moźe z człowieka zrobić .... :idea: :?: :idea: :!: :!: :!:
sory EL NINO nie ziomie :lol: mc scr@by dzienks za pomoc 8) :D
Ziom to ja nie jestem, ale podpowiem Ci, ze rozwiazanie tego problemu podane zostalo juz na forum kilka razy. Wpisz w Szukaj "atapi and otwarty".
wyłączałem programy menedźerem zadań i dalej nic poprawki juz mam wszystkie zainstalowane :? pomoźcie ziomy ;)
:arrow: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=14784&highlight=atapi+sys
Moze po prostu pozamykaj wszystkie niepotrzebne programy...
Jak nie pojdzie to mozesz sprobowac recznie po kolei instalowac poprawki bo one czesto maja takie dziwne cos...
Jak nie pojdzie to mozesz sprobowac recznie po kolei instalowac poprawki bo one czesto maja takie dziwne cos...
Strona 1 / 1