Błąd podczas próby połączenia partycji PartitionMagic–iem
Podczas proby polaczenia programem PartitionMagic 8.0 dwoch partycji – E: i F: – wystapil blad. Mianowcie system wogole nie widzi F:
Jak odpalam program to informuje mnie, ze cos jest nie tak i pyta sie: "Would you like to recover partition now"?
Jesli kline 'Yes" wyskakuje okienko "Searching for recovery markers...please wait..." i trwa to strasznie dlugo. Program natomiast w tym czasie okresla dysk jako 'BAD'.
Gdy klikne 'No' program widzi partycje E:(Fat32), natomiast w obszarze partycji uszkodzonej jest tylko info o pojemnosci o jakies 'PqRP'.
Standardowe pytanie – jak mozna sie dostac do danych na partycji F: ???
Jak odpalam program to informuje mnie, ze cos jest nie tak i pyta sie: "Would you like to recover partition now"?
Jesli kline 'Yes" wyskakuje okienko "Searching for recovery markers...please wait..." i trwa to strasznie dlugo. Program natomiast w tym czasie okresla dysk jako 'BAD'.
Gdy klikne 'No' program widzi partycje E:(Fat32), natomiast w obszarze partycji uszkodzonej jest tylko info o pojemnosci o jakies 'PqRP'.
Standardowe pytanie – jak mozna sie dostac do danych na partycji F: ???
Odpowiedzi: 2
bor:Z tego co pamietam (raz to robiłem) to naleźy utworzyć partycję o wielkości takiej jaka była w miejsce utraconej . Oczywiście nie formatować jej .
No dobrze, ale zeby utworzyc nowa partycje w miejsce starej to trzeba ja usunac. A boje sie ze jak usune partycje to strace zawarte na niej dane :(
Mam program GetDataBack ale nie da rady, bo wcale nie widzi uszkodzonej partycji.
Strona 1 / 1