Błąd podczas pobierania koder – dekoder
Witam,
coś mi się namieszało w systemie i nie mogę odtwarzać aviz kamery cyfrowej. Wyskakuje apllication error:
"
Aplikacja powodująca błąd wmplayer.exe, wersja 8.0.0.4487, moduł powodujący błąd libmplayer.dll, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x0003771e."
Jakikolwiek odtwarzacz i jest to samo. Nie chce przeinstalowywyać systemu. MOźe ktoś pomoźe?
Dzięki i pozdrawiam
coś mi się namieszało w systemie i nie mogę odtwarzać aviz kamery cyfrowej. Wyskakuje apllication error:
"
Aplikacja powodująca błąd wmplayer.exe, wersja 8.0.0.4487, moduł powodujący błąd libmplayer.dll, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x0003771e."
Jakikolwiek odtwarzacz i jest to samo. Nie chce przeinstalowywyać systemu. MOźe ktoś pomoźe?
Dzięki i pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
Dzięki. Wszystko jasne.
:arrow: http://www.microsoft.com/poland/windowsxp/wiadomosci/servicepackqa.asp
Przydaje się bo:
Poprawia stabilność, szybkość (czasami wręcz odwrotnie) ,bezpieczeństwo systemu.
Poprawia zgodność z oprogamowaniem.
Wprowadza kilka nowych funkcji.
Poprawia stabilność, szybkość (czasami wręcz odwrotnie) ,bezpieczeństwo systemu.
Poprawia zgodność z oprogamowaniem.
Wprowadza kilka nowych funkcji.
Nie no zgodzę się, źe nikt nie kaźe instalować service packa 1, ale co on fizycznie daje, mi amatorowi, który trochę pisze i gra poza spowolnieniem systemu? PO jakiegoś grzyba go chyba ktoś napidał?
Nikt Tobie nie kaźe instalować SP1.
Kwestia indywidualnego wyboru usera.
Kwestia indywidualnego wyboru usera.
Witaj
dzisiaj z rana sformatowałem partycję c i postawiłem wszystko od nowa. Trochę zabawy, ale pozbyłem się wszystkich śmieci. Teraz wszystko działa cacy i szybko. POdejrzewam, źe moje kłopoty były spowodowane tym, źe eksperymentowałem trochę z konwersją na divx i svcd i trochę ściagałem róźnych kodeków itp i w końcu wszystko się wysypało. Na domiar złego rano przestało mi działać połączenie telefoniczne. Ikona została, ale nic się nie działo po kliknięciu na nią a w połączeniach sieciowych wogóle ono zniknęło a pokazała się karta sieciowa. Nie poradziłem sobie z tym i dlatego decyzja o postawieniu systemu.
Nie instalowałem service packa i mam wraźenie, źe system chodiz o wiele szybciej. Trzeba go instalować?
dzisiaj z rana sformatowałem partycję c i postawiłem wszystko od nowa. Trochę zabawy, ale pozbyłem się wszystkich śmieci. Teraz wszystko działa cacy i szybko. POdejrzewam, źe moje kłopoty były spowodowane tym, źe eksperymentowałem trochę z konwersją na divx i svcd i trochę ściagałem róźnych kodeków itp i w końcu wszystko się wysypało. Na domiar złego rano przestało mi działać połączenie telefoniczne. Ikona została, ale nic się nie działo po kliknięciu na nią a w połączeniach sieciowych wogóle ono zniknęło a pokazała się karta sieciowa. Nie poradziłem sobie z tym i dlatego decyzja o postawieniu systemu.
Nie instalowałem service packa i mam wraźenie, źe system chodiz o wiele szybciej. Trzeba go instalować?
a ja się zapytam jak odinstalować kodeki viedo ? próbowałem je przez USUŃ w opcjach "Kodery i dekodery video" ale zawsze tam zostają
Sam juz sobie odpowiedziałeś w pytaniu aplikacja powodująca błąd wmp windows media player ma jakieś uszkodzone biblioteki odinstaluj starego media playera i zainstaluj sobie nowego a w innych odtwarzaczach jest dokłądnie tak samo poniewaź większość odtwarzaczy uźywawłąśnie wmp Pozdrawiam serdecznie
Strona 1 / 1