Blad krytyczny podczas logowania
Witam...!!
mam problem z logowaniem sie do windozy i wogole z odpaleniem jej!!
WIN XP z SP 1 dla szczegolow!!
mianowicie,odpalilem jakas latke ktora poprawiala zabezpieczenia logowania czy cholera wie co...nie pamietam juz co to bylo i nie moge tego sprawdzic!!
po restarcie systemu pojawil sie ekran ladowania XPka a nastepnie nagle niebieski ekran z bledem typu 0X80 cos tam,i krytyczny blad podczas logowania sie do systemu!!LOGON cos tam...
wiec mam pytanie...windoza siadla juz ostatecznie i nalezy sie format dyskowi czy tez da sie to naprawic jakos!!
Mialem pomysl zeby podmienic pliki odpowiedzialne za logowanie do windowsa jakimis z innego systemu i innego kompa!!Ale nie wiem jakie to pliki...moze by to pomoglo!!
czy ktos ma jakis pomysl co i jak??
mam problem z logowaniem sie do windozy i wogole z odpaleniem jej!!
WIN XP z SP 1 dla szczegolow!!
mianowicie,odpalilem jakas latke ktora poprawiala zabezpieczenia logowania czy cholera wie co...nie pamietam juz co to bylo i nie moge tego sprawdzic!!
po restarcie systemu pojawil sie ekran ladowania XPka a nastepnie nagle niebieski ekran z bledem typu 0X80 cos tam,i krytyczny blad podczas logowania sie do systemu!!LOGON cos tam...
wiec mam pytanie...windoza siadla juz ostatecznie i nalezy sie format dyskowi czy tez da sie to naprawic jakos!!
Mialem pomysl zeby podmienic pliki odpowiedzialne za logowanie do windowsa jakimis z innego systemu i innego kompa!!Ale nie wiem jakie to pliki...moze by to pomoglo!!
czy ktos ma jakis pomysl co i jak??
Odpowiedzi: 2
nic nie skutkuje!!
jakie kolwiek odpalenie nie dziala!caly czas wywala niebieski ekran!!
czy ktos wie czy da rade podmienic te pliki z innego systemu???
jakie kolwiek odpalenie nie dziala!caly czas wywala niebieski ekran!!
czy ktos wie czy da rade podmienic te pliki z innego systemu???
A F8 przy uruchamianiu komputera i albo tryb awaryjny + uninstal tej poprawki, albo ostatnia dobra konfiguracja ? No chyba ze nic z tych rzeczy i dopiero nakladka naprawcza z plyty XP.
Strona 1 / 1